Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 06.09.2025, 08:52:30
neb by dotyčného kolegové z klubu “sežrali”.
Ano, to dává smysl. Ale stejně - proč se toho chovatelé koček nebo papoušků nebojí a chovatelé psů ano? Ti přece mají taky svoje kluby. A prodej koček je cca stejný (i když možná menší) jako prodej psů - myslím na počet a tudíž podobná konkurence. To je to, co mi vrtá hlavou.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.09.2025, 07:51:52
Myslela jsem to obecně. Dívala jsem se i na Bazoš a tam je taky velice často u PP psů - cena dohodou. Jak jsem psala, nerozumím tomu. Všechno ostatní - zvířata i věci neživé se přece s cenou inzerují.
Přijde mi, že tahle praxe množitelům nahrává. Ti cenu uvedou a potencionální kupec má jasno.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 05.09.2025, 10:48:04
Jako třeba množka z Jindřichova Hradce - taky celý rok nabízí jezevčíky (merle), yorkšíry a maltipoo. Pod jménem Happy. Aktuálně v inzerci. Ale dokud budou lidi kupovat…
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 04.09.2025, 22:24:09
První otázka: kolik měsíců má školní rok.
Ono upřímně, ve stresu plácne člověk cokoliv. Jsem zvyklá mluvit ve škole. Ale když mi kdysi dávno při nějaké anketě strčili mikrofon před pusu, tak můj projev rozhodně nebyl brilantní.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 04.09.2025, 19:34:47
Omlouvám se. Ale občas se v těch anonymech ztrácím. Nepodívala jsem se tentokrát na IP adresu. I když někdy i ta je k ničemu. Nicméně tu vaši si už pamatuji.