07.03.2025, 06:56:06 xxx.xxx.224.101
on to chce vykašlat a nejde mu to
Tohle dělá taky silná invaze škrkavek…
S Buggyrou nastejno. Odčervit se dá i pipetou. jestli nechcete bojovat s tabletkou.
on to chce vykašlat a nejde mu to
Tohle dělá taky silná invaze škrkavek…
S Buggyrou nastejno. Odčervit se dá i pipetou. jestli nechcete bojovat s tabletkou.
Reklama? K čemu jinak příspěvek vytažený po 12 letech?
Plemenech.
No, kdyby je sem nechtěli pouštět, tak tady asi nejsou, ne? Shiba inu i akita inu jsou u nás, když už ne běžné, tak minimálně k sehnání. Pár jich u nás ve městě potkávám.
Ne, nejsou tvrdí na výchovu, jenom sví. Je to taková kočka ve psím těle.
Kamarádky dcera dělala s akitou dokonce agility. Nebyli teda nikdy nejrychlejší, ale zvládaly to.
jestli to nedočišťuje právě ta jerseyka,
Ne. Po krávě vždycky něco zbude. Naholo dokážou vypást malí přežvýkavci. Mají jinou techniku, která jim umožňujě jít až na “dřeň”. Kozy budou okusovat i staré stromy, protože to jsou prostě…kozy.
Jo a taky jde o to, kolik kusů hodláte na tak malém prostoru mít. Spousta lidí nemá představu, jak rychle se takový plácek změní v poušť. Při pobytu 24/7. A předpokládám, že počítáte i s odčervením. Zrovna včera jsem dětem vyprávěla o vlasovkách.
My máme na školním statku zelený výběh přibližně stejné velikosti a ten teda vypasený nahladko je. Chodí tam jedna jerseyka, čtyři kozy a momentálně pět ovcí. Přes den, na noc jdou do stáje. A ano, celoročně se přikrmují i venku. A jediný strom uprostřed je obehnaný pletivem a pro jistotu i ohradníkem. Který teda netluče.
Souhlas!
Stejně jako u psů - ono je to malé, roztomilé, ňuňací a netřeba to vychovávat. A tak vzniká spousta problémových čivav, yorků, pudlíků…. a těch poníků. Navíc jsou lidi, kteří ho koupí dětem domů na zahradu. Což je už od začátku průšvih.
Jsem zvědavá, jestli se zadavatelka ještě ozve.
nevite kdy se uzdravi
Když to neví vet, tak my už vůbec ne. Kór, když jsme problém neviděli.
Ano, to dává smysl. UV záření je “nejprůraznější”.
Já myslela, že UV záření se moc hluboko pod vodu nedostane. Ale nevím to jistě.
nebo se orientovat v prostředí jinak neviditelném pro lidské oko.
Přiznám se, že konci této věty nerozumím. Jaké prostředí je neviditelné pro lidské oko?
Jo, kluk je šikovnej.
A to já myslím, že to není ztrácení energie pro nic za nic. Ale příprava na to, až budou jednou prchat před predátorem. Tam jim to jednou může zachránit život.
Podle hesla, co se v mládí naučíš…
kometa:Respekt znamená co? Máte problém s ježděním, voděním, jinou běžnou manipulací? Příliš obecná otázka.
Edit.
Nehledě na to, že takové věci se od klávesnice blbě řeší. To nemáte v okolí někoho zkušeného, kdo by poradil přímo na místě?
Respekt znamená co? Máte problém s ježděním, voděním, jinou běžnou manipulací? Příliš obecná otázka.
Jo, to je ona!
Tak sem nechoďte, když vás to tady tak irituje. A nemáte trpělivost odpovídat.
Jenom doporučení.
Názor z předminulého století. Ale máte na něj právo.
Ony vás ty ženské stejně jednou převálcujou. Podívejte se, kolik je chovatelek psů nebo koní už teď.
někdo ze slovenských mocipánů si nutně potřeboval zastřílet
Jsem si vzpomněla na Jahelkovu písničku. Pardon za OT.
po cyklostezce
Tak na cyklostezce jaksi cyklisty očekávat budu. Já měla na mysli ty bezohledné, kteří jezdí hlava nehlava i po trasách určených turistům.
Myslím, že šváb vydrží víc - dokáže rok hladovět, běhat bez hlavy a přežije i výbuch Temelína.😉