11.01.2025, 11:10:45 xxx.xxx.147.163
Fíkovnice:Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Fíkovnice:Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Někdy nevim, gůglím,
Já někdy taky. Ale častěji se ptám kolegyně češtinářky, která mě ještě zatím neposlala do háje.🙂
Ale na posledním hospodském kvízu by si taky vylámala zuby - jak se ještě jinak (dvakrát) říká vyjmenovaným slovům? Druhý výraz nikdy neslyšela ani ho za 33 let pedagogické praxe nepoužila.
Bobca:ach jo..ona si dál bude sama sobě odpovídat dál…to nemá cenu tady něco normálního začínat…jdu někam jinam..
Jdi Jinak se toho nezbavíme.
Verun:jj, taky i je aktivně loví…mám o nich něco načteno, musíte poznat nepřítele😉 ale jak je dostat pryč, nikde nic.
https://ziva.avcr.cz/files/ziva/pdf/neobvykle-potravni-chovani-ondatry-pizmove.pdf
Děkuji za odpověď.
Stále častěji zjišťuji, že ani zvířata, u kterých bych to předpokládala, nejsou vegetariány. Takže se sama před sebou můžu obhajovat, že jsem všežravec. A vlastně - proč se obhajovat, že jo? Prostě žeru všechno. Jako ta ondatra.
Pokud sukovicí myslíte - nebudeš posílat děti do školy, nedostaneš dávky - tak to docela funguje. Tedy částečně. Švagr je učitel na ZŠ, kde jsou i romské děti. Povídal, že tam má pár šikovných jedinců, kteří by se chtěli učit. Ale - ve 2+1, kde je jich třeba šest, sedm, je to těžké. Podpora od rodičů nulová, sami toho moc neumějí. A holky jsou proto, aby začaly co nejdřív rodit. Prostě to tak mají. Začarovaný kruh.
A u nás chumelí a začíná to vypadat jako v zimě. Pokus o návrat k normální diskuzi.🌼
Já teda nevím, ale další hon na Fikovnici tady nevidím. A když to nebudeme připomínat, tak se situace znormalizuje. Si myslím. A když zmizí i Stella - hlavně ona drží tohle vlákno při životě. Všimla jste si, kolik je díky ní příspěvků? A to už se loučila a chtěla odejít.
Ondatry žerou rybky? Nebo jsem to špatně pochopila?
Dneska jsem za hodinu sečetla 3 koňadry
Já zatím nemám skoro co sčítat - 1 zvonek, 1 kos, 1 brhlík. Nevím, kam se všichni fťáci poděli. Oproti minulým létům je to bída.
No, Mourek očividně čeká tuhou zimu.🙂
když už to všichni prokoukli, tak je to jedno.
Asi všichni ne, když na ni reagují. Navíc se objevuje pod různými nicky.
Asi. Anonym, ale stejná IP adresa. Tak to Stelle zase tak chytrá není - vedlejší vlákno, kde brání sama sebe. Nebo je to naopak záměr, jehož smysl mi uniká.
Ale daří se jí tady plevelit fest, o tom žádná.
možno by sa tak nezadlžovali.
To nefunguje. Jsou prostě jiní. Již zesnulá sousedka cikánka(dneska Romka) sama říkala, já se cikánů bojí a kdyby neměla bílého muže, tak prostě korunu neudrží. A známá pracuje na úřadě - když tam naběhne Romka s křikem a pláčem, že ten její včera dostal výplatu, kterou hned propil. Co myslíte, že udělají? Dají peníze.
, potrhat vnitřnosti?
To opravdu nehrozí.
acher:https://www.youtube.com/watch?v=94-CyCvxQgU
Kdysi mně to někdo poslal.
Pěkné.
Jasně, z novofundlaďana borderku neudělám, ale líbilo se mi, jak opravdu precizně rozlišoval nohu pokrčenou a nohu nataženou.
Zajímá to někoho?
Minimálně mě a Sardulllah.
I u těch březích?
až se dohádám v jiném vlákně tak vám napíšu
Upřímně, mně to dohadování v jiném vlákně připadá vás nedůstojné.
Z kravínů si pamatuji i plemenice 11, 12 let.
Edit. Ale tady neznáme věk ani nějakou gynekologicko-porodnickou anamnézu, takže můžeme akorát spekulovat.
Ano.