12.05.2025, 20:00:30 xxx.xxx.213.48
Nedávala bych ani ten chleba.
Nedávala bych ani ten chleba.
Vyřadit i zrní a navštívit veterináře.
tak pak na jazyku jsem si říkala, že to musí vadit.
Kupodivu ne. Svého času jsem si dělávala salát z čerstvých kopřiv. Podle kamarádky. Ono, když se to v misce promíchalo se zeleninou nebo sýrem, tak se spousta těch trichomů ulámala. A spíš jsem měla pocit jako po injekci prokainu u zubaře.
Rozhodně mě víc pálily ruce při jejich sběru než “huba” při konzumaci.
Anonymní:Kukačka Liberecko, prvně z dálky kukání, po přiblížení byla i spatřena.
Na Kroměřížsku rorýsi i kukačka.
III:Taky to vidíte takhle? Různě velké písmo.
Ne.
Možná pokus se sem infiltrovat pod známým nickem a přesvědčit tak ostatní, ať se vrátí na IF?
Takže krom jiného i cestujeme dosti nalehko
To my taky. Buď to byly hvězdicové trasy nebo jsme měli autodoprovod s věcmi.
Xeroxova:Všechny fungující fóra mají anonymi. Kdyby bylo podmínkou vyplnit email, tak všichni odejdou pryč a zůstane vás tady jenom těch 14.
Máte špatně nick - další pokus vydávat se za stálici.
, to jste Vy, kometo?
Samozřejmě, že ne. Já jsem VŽDYCKY registrovaná. A nemám chytrý telefon.
kometa:Na ifauně musel i anonym vyplnit email jinak nemohl odpovědět.
A kdopak se to zase vydává za mě?
Viz výše. Ti šikovní využívají různé IP adresy, různé nicky a dokonce se i vydávají za někoho z nás.
Asi máte dobré koně. Bez urážky.
My na týdenním putování měli průměr 25 km, aby to bylo na pohodu. Pro lidi i koně. Jednou vinou špatně (ne naší) organizace se šlo 40 km a to bylo opravdu moc.
Není. Prostor je pro čtyři slepičky velký
Tenhle anonym prudí i na kozách. Nenechte se jím rozhodit.😉
No jo, za plotem je tráva zelenější. Ale vy máte čisté svědomí, ne?
Jenže ti anonymové se nechtějí registrovat. Z různých důvodů. Viz výše.
Já už psala něco podobného jako Bobca.
Netrvám na tom, aby se každý hned zaregistroval. Když je to někdo, kdo se jenom zeptá a zase zmizí. V pořádku.
Ale když pak diskutuje anonym 1 s anonymem 2 a do toho se vloží anonym 3…, tak se diskuze stává trochu nepřehlednou. Viz vlákno Nová ifauna exotické ptactvo.
Pořád je možnost zůstat neregistrovaný s libovolným nickem - klidně to může být angelina jolie nebo glum. Ale aspoň by se měl člověk čeho chytit.
Ano, je mi jasné, že škodič bude stejně měnit přezdívky i IP adresy, ale ti normální budou identifikovatelní.
Můj názor.
tak sousedům neodcházejí ze malého vydupaného výběhu slepice pokaždé, když se jim to podaří, dostat se ven.
A že kozy umí odejít! Možná i z Alcatrazu, který tady anonym obhajuje. Není to alter ego Mirča? Nebylo by to poprvé.
Zmizel tu příspěvek? Kde anonym psal,že nepoznané nechybí.
Zmizel. Možná, aby moje reakce ztratila smysl?
A zmizela i moje otázka - vy chováte kozy jak? A anonymova odpověď - jako vy kočky. Divné.
A jéje. Zase “statečný” anonym.
No nic. Sbohem.
ka-ka:???
kam jsem se to dostal?
Do souboje anonymů. Zkuste ignorovat.