08.05.2025, 19:35:11 xxx.xxx.147.163
Po česku moták pilich?
Po česku moták pilich?
Jo jo. A proto jsem s hnisající pooperační ránou šla za kamarádkou veterinářkou - protože humánní doktor se pokoušel rozšťourat pinzetou a ještě se divil, že se mi to nelíbí.
Kupodivu ho neutáhnu ani na vařené maso
A syrové jste zkoušela? Mí kocouři se můžou utlouct po hovězích nebo vepřových srdcích. A syrovou rybu taky můžou.
Všechny nebankovní půjčky jsou zlodějna7
To je zbytečné psát, zadavatel si to stejně nepřečte. Prostě jenom takhle vyhodí reklamu. Stejně jako Marp.
Rozčiluje. Nevím proč. Zadavatelka se zeptala a my odpověděli. Ale asi jinak, než bylo očekáváno.
kometa:Modrý pas - to je europas? Nemůžu to najít.
Beru zpět. Už jsem to našla.
Elis:Ta kolie
Ale píšete (6.5. 15 11) - fenečka, ne kolie (border nebo dlouhosrstá?). Tak se nedivte, že jsme zmatení.
Modrý pas - to je europas? Nemůžu to najít.
Aha. Asi jsem měla štěstí na pečlivé doktory, kteří nechtěli nic zanedbat. Nebo je správná vaše teorie, nevím. Jedna z těch doktorů a doktorek říkala, že jsem přišla za minutu dvanáct.
neb na pohybu není ten zásah znát
Nebojte, ono se to rozleží.😉 Ale abych nebyla pesimista, doporučuji Ibalgin duo efekt. Pokud už neznáte - koňáci většinou ano.
proč zde dostávám takovou bídu
Jakou bídu? Prostě se tady rozjela debata. Slušná. Naopak jste dostala pochvalu, že jste neotálela s návštěvou veta.
já potřebuju mít psa v merku a řešit ho v přímém přenosu…
Přesně! Než vám to AI přeloží, tak už může být turista, vypadající jako pobuda, sežrán.😉
doma pak mluvíme v šifrách, aby nám pes nerozuměl.
Pche! U koček stačí jenom pomyslet, že teda zítra jedeme na tu kastraci…
Prosím vás, trochu mírněte tón ano?
Kde to Xerxova píše?
Víte, tady přispívají dlouholetí a opravdoví pejskaři. Kteří se oprávněně staví k takovému překladači skepticky. Navíc ho nepotřebují. Stejně jako já pro kocoury. Protože si rozumíme i bez něj.
A taky - 80% komunikace je nonverbální. I u lidí. A to žádný překladač nezvládne.
Varaxi:Díky, já už zůstanu tady.
Já taky. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.
K čemu?
Předpokládám, že odčervení je zapsáno v očkovacím průkazu.
Účinnější v obsahu látek. Takže když nezabral Caniverm, nečekala bych, že Panacur bude mít větší efekt.
Koprologie pro případ, že by škrkavky vývoj dokončily.
Caniverm obsahuje taky fenbendazol jako Panacur + ještě pyrantel a praziquantel - neboli je účinnější. Takže mi smysl podání Panacuru poněkud uniká.
Proběhla koprologie?
Souhlas. Konzultovala jsem s praktikující kolegyní a říkala totéž.
Už jsem to psala včera - ne těžké, ale záludné
Jsem si vytiskla a podívám se na to.