13.12.2024, 18:37:58 xxx.xxx.147.163
Nerozumím. Příspěvek anonyma se tě přece netýká.
Nerozumím. Příspěvek anonyma se tě přece netýká.
Já vidím klečící koleno.
Stelle:Komára.
To by muselo být hodně komárů. A v tuhle dobu?
A komáři nekoušou. Nemají zuby.
Stelle:Mě to přijde jako alergie, nebo kousnutí.
Kousnutí čeho? Takhle lokálně?
kometa:Mně to připadá jako alergie. A ten výpotek je mi povědomý, jenom si, safra, nemůžu vzpomenout, co mi to připomíná.
Vlastně jo. V mírnějším vydání u koně, kterému nějaký “odborník” píchnul Ivomec, určený pro přežvýkavce a prasata.
Co byste mi doporučili z hlediska nejlepších možností?
Taky postrádám diagnózu. V tomhle kontextu by mě zajímalo, jaká další vyšetření a léčbu za 40 000 nabízejí? Přesněji řečeno, jaká vyšetření a léčba proběhla v první fázi?
Upřímně řečeno, vychrtlý kocour, který jenom spí a vyměšuje pod sebe, je adept na eutanázii.
Poradíte, co s tím?
Dejte mu ten kočkolit ven.
Sarah01:A co vám řekli, od čeho to je?
Mně to připadá jako alergie. A ten výpotek je mi povědomý, jenom si, safra, nemůžu vzpomenout, co mi to připomíná.
když někdo bere jako hodného člověka toho, kdo tady všechny vulgárně seřve
Ale já přece nepsala, že je hodná. Jenom, že se umí vyjadřovat i kultivovaně.
A pořád si nemyslím, že by to byla ona. Vždycky jednala na rovinu, i když někdy hodně bez servítků.
Ano, trpí speciálně na problémy se zuby + stejné nemoci, jako obyčejní ("krmní" - spíš se používá výraz na výkrm nebo na maso) králíci. Infekční i neinfekční. Doporučuji předem nastudovat. Třeba web zverolekarka.com.
Očkuje se jednou do roka (mor, myxomatóza) - ale tady opět doporučuji zjistit si normálního (myšleno) terénního veterináře, který očkuje právě ty “krmné” králíky. Ať nedopadnete jako nedávno přispěvatel, který dal, neorientujíc se v problematice, za vakcinaci 800 Kč!
A jako radíme obecně - nekupujte ve Zverimexu, ale v CHS. Králík bude s velkou pravděpodobností zdravý a povahově vyrovnaný.
Brzké. Od slova brzy.🌹
Já (před těma skoro 30 lety, když mě bylo 13
Příští rok budu učit 30 let a vidím, kam se způsob vyjadřování dětí posunul. Rozhodně ne k lepšímu. Proto nás to zaráží.
Ale viz ostatní. Stella se vyjadřuje slušně, takže nic proti ní nemám. Jenom jsem zopatrněla. Možná zbytečně paranoidně.
Doron:Leithian? To si nemyslím..
To není její styl. Psaní, vyjadřování, nevydržela by se nevytočit..
Já myslím, že vydržela. Viz různé předchozí příspěvky, kdy dokázala být i kultivovaná. Spíš mi k ní nesedí ta zákeřnost. Umí říct věci “na plnou hubu”.
N:Právě že líbí.😄😄 Zní to směšně: Pane Havrane.😄😄 Všichni přeci víme,že je to p. Pokorný.
Spíš pane Krkavče.😉
Sarah01:Tak už víme odkud vítr vane, že? 😉
Já teda vůbec netuším o co tady jde. Inzerát byl smazán.
Nepodceňujme puberťáky…
Já je nepodceňuji. Ale i na naší střední škole by se málokteré dítě vyjadřovalo takovým způsobem. A že máme i hodně šikovné kousky.
Ale možná…, no, radši to nenapíšu. V dnešní hyperkorektní době…
Kdo bude zvědav, do SZ.
Ještě nikdo nenapsal kvalitní značku
Možná proto, že jich moc není? A že většina tady nemá granule jako základ KD? Já barfuji i rybičky.
A vy taky jíte amarouny nebo si raději dáte poctivý steak?
Anna Buchlovská:Dobrý večer prosím o radu, přes noc mi zemřela Andulka, mohu vydezinfikovat konec a na jaro opět použít pro novou Andulku 🫣. Děkuji za odpověď ❤️ 🤗
Já bych se hlavně přimlouvala za to, nechovat společenské zvíře o samotě.
Tak nějak. Příroda neplýtvá a recykluje.
Myslím, že ne. Takových výkřiků už tady bylo. Objeví se, zasmrdí a zase zmizí.