Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 21.04.2025, 09:28:16
Já to zkusila před pár lety a zjistila, že bych přijímačky neudělala. Ztroskotala jsem hned na druhém příkladu. A to mám z matematiky maturitu.
Jako, kdybych se zamyslela a oprášila znalosti, zvládla bych. Ale NECHCE se mi. V běžném životě mi stačí sčítat, odčítat, pomatuji si malou a velkou násobilku a procenta.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 20.04.2025, 09:44:22
U množírny vidíte hned špínu a hladová zvířata
Tady nesouhlasím. U množírny vidí potencionální a neznalý kupec načančanou fenu se štěňaty v obýváku. Ne ty chudinky někde ve sklepě nebo v garáži. Tam “chovatel” návštěvy samozřejmě nevodí.
Nemluvě o těch, kteří prodávají štěňata na benzínových pumpách. Nový majitel je nadšený, jak nemusel vážit nikam cestu. A původní “chovatel” je taky spokojený, protože mu dotyčný nepřijde bušit na vrata, až zjistí, že mu prodal nějaký paskvil.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 20.04.2025, 07:42:48
Já taky ne. Však jde o kýbl nudlí. Ale to číslování je stejné jako u člověka (i u toho koně, akorát jemu moc prstů nezbylo🙂). Palec je první, výše a kratší. A už mlčím.
Už zase? Tohle šťourání mi přijde někdy příliš, jednou se to tu už řešilo. Majitel psa prostě řekne patý prst. Tečka.
Já vím, že se to už řešilo. Ale anatomicky a topograficky je v tom prostě rozdíl. Jako když někdo napíše - pes má něco na pacce a pak se z toho vyklube zápěstí.
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 20.04.2025, 00:30:37
Trochu pokory chovatelko žížal, která se stydí za svou identitu, anonyme, kdo ví, jste-li vůbec žena.
Tak to se vám opravdu povedlo!
Urážky, znevažování, to vám jde. Varaxi je stejný “anonym” jako vy. Však si můžete rozkliknout její profil. A ano, je to žena. S nedávno narozeným novým človíčkem.