23.04.2025, 21:06:15 xxx.xxx.147.163
Ale nikdy jsem u ní neviděla blechu
Svědivost a drbání můžou dělat i vnitřní parazité.
Ale nikdy jsem u ní neviděla blechu
Svědivost a drbání můžou dělat i vnitřní parazité.
Hubnutí a tahle boule by ukazovala na vlasovku slezovou (Haemonchus). Jak vypadá spojivka? Byla koprologie? Noromectin injekčně?
Jednorázové odčervení nemusí stačit.
Nepochybuji. Já se pohybuji (teď už teda tolik ne) ve světě zkušených ternérů a přiježděných koní.
Jenže začátečník těžko vyhodnotí kvalitní výcvik a koně, když vůbec netuší.
Já začínala před 40 lety v oddílech, které navazovaly na v podstatě vojenský systém. Koně i lidi se řídili pravidly, mělo to řád a systém i štábní kulturu. Tak nějak všude stejnou.
Přesně tak.
Proto by se mělo začínat na lonži, aby začátečník mohl řešit jenom sebe.
V sobotu má být hezky.
A ptáci si zvyknou. Když už se nasáčkovali do blízkosti člověka, tak s nějakým ruchem musí počítat.😉
Já vím. Bohužel zakázat to nejde.
Doufejme, že nemá vzteklinu.
Nechápu dovoz psů ze zahraničí, když naše útulky jsou plné. Kór takových větších a problématických psů.
Tohle akorát stálo čas a peníze a výsledek nejistý.
lebo si spolu vytvorili vztah. 🙄
Jako, že si tykali?
mám třeba břišní svaly nula
Tak to mě po poctivém ježdění bolely. Neboli jsem je používala. A měla docela ve formě.
To je normální. Už chtějí mít svůj klid a nechtějí obtěžovat. Takhle to bylo u babičky i táty. Pobejt na návštěvě a pak domů. Do vlastní postele a k vlastní televizi.
Já jsem mnohem mladší a už to chápu. Doma je prostě doma. Kór, když člověk žije sám a má své zažité rituály. Včetně brzkého vstávání a šlofíka po obědě.
Já psala důvod do SZ. Což vy nemůžete.
Zadavatel píše o třech týdnech. To mi přijde ještě brutálnější, protože můžou chybět i vitamíny a minerální látky - konkrétně mě napadl selen.
on je doma spokojenej,co by u nás dělal???
Kolik je tátovi?
Předposlední a poslední 🤣👍. Bohužel velmi ze života.
Ono ideální by byla diagnóza z krve, případně z moči.
I když - na statku máme u haflinga Cushing jak vyšitý - kromě ukázkového zachlupacení a schvacování (a samozřejmě vysokého věku) i ztráta horní linie svalů - a vyšetření moči bylo negativní.
je chlupatá jak medvěd
Nemá Cushinga? Jenom nápad.
No tak holky hecla jsem se a ten test udělala
Jsi dobrá!
Dublinbarzoj:Ať neplevelím, tak zpět k tématu
A pro Sardullah, úplně správně, je to primitivní, žádná atomová věda
Safra. Škoda, že neexistují upíři na liposukci. Myslím, že by byli velmi vytíženi.🙂
Já na matematiku moc nejsem
Já taky ne. Bavily mě hlavně vědy přírodní a čeština a dějepis. I když matematika taky, dokud na gymplu nepřišly sinus, kosinus, tangens… Tam jsem se ztratila a už nikdy nenašla.🙂
U maturity byla matika povinná. Naštěstí mi sedla otázka, takže za dvě. Kamarádka takové štěstí neměla, ale z milosti jí dali za čtyři.
Jako, měla jsem celkem slušného pamatováka na spoustu věcí, ale matematické a logické myšlení mě minulo. Nikdo nejsme dokonalý.
Sestra má naopak vystudovanou matematiku a deskriptivní geometrii (ze které jsem málem propadla, v té mi mozek naprosto selhával).😲 A nesnášela biologii. Se ty geny zajímavě nakombinovaly.
A? Však nebudou pobíhat po Krkonoších na volno. Něco podobného mají v Srní na Šumavě, akorát s vlky. Že by byl sežrán nějaký turista, nehrozí.