03.11.2024, 07:18:31 xxx.xxx.147.163
Pokud je matka obyč micka, tak vy máte totéž. Žádné plemeno, prostě typický kočičí mix, kterých je většina. Briťáka tam úplně nevidím.
Pokud je matka obyč micka, tak vy máte totéž. Žádné plemeno, prostě typický kočičí mix, kterých je většina. Briťáka tam úplně nevidím.
ančovička:.ano..do stala AdTab na půl kila👍
Děkuji. Neznala jsem. Asi fajn věcička.
proto mám holoprtky.
Mám dotaz na ohařího člověka. V inzerci někdo nabízí čistokrevná štěňata vietnamského ohaře. Takové plemeno opravdu existuje?
Xerxova:tak tedy od pondělní přehrady na Černé Nise, přes procházky v lese za humny až po dnešní Údolí myšího řevu pod Klíčem. Nejprve Yodislav:
Druhá fotka - Predátor, sedmá fotka - opět Pes baskervilský - tohle potkat v reálu, tak prchám, přeskakuji metrové potoky a šplhám na nejbližší strom.🙂
Je to jako se sýkorkami, havrany apod. Naši odletí, severní sousedi přiletí.
Kuna?
Mína dostala tabletku proti blechám
Můžu vědět, co to bylo za tabletu?
Když vidím ty orly, supy, … v těch ubohých krabičkách, je mi zle
Mláďata supů jsou pak vypouštěna do volné přírody. To přece není špatné.
A Zoo Hluboká se podílí na reintrodukci puštíka bělavého a sysla obecného. To vidím taky jako dobrý počin.
Orionka:To bych chtěla vidět tu 50.letou rodičku, jak vychovává v 65. patnáctiletého puberťáka. 😃
No, ona i ta 35letá matka. Pak se potká její klimakterium s pubertou dcery a to je pak teprve rachot.😉
Bobca:A pokud by to dál pokračovalo?
Setkání u Obecního domu v Praze 28. října 2024, pořádaném “Institutem Václava Klause”,se mimořádně povedlo?
Takhle by to bylo taky blbě?
Taky. Viz Megi - kdo, co = setkání pořádané…
mít zdravé 50leté rodičky, které ty děti už opravdu chtějí a udělají si na ně čas😉
Ale ty 50leté rodičky musí ještě chodit do práce (teda po mateřské) a prarodiče už jsou opravdu staří.
Nikomu, ani bráchovi se nic nedělo, žádná znamení apod,
No protože nejste ti správní přijímači. Ono jich moc není.
přece to nejde v nějaký voliéře??
Jde. Viděla jste takový chov někde v Zoo? Já jo. I s labutěmi, kachnami a husami. Nesmíte si ji představovat jako prostor pro papoušky.
orionka-2:….Za našeho dětství, byl rozvod naprosto vyjímečná situace….
Žínko, jste opravdu kraj rázovitý. Zase tak stará nejste. Asi tam byl život těžší, než ve městech a tak se tam lidi tolik do rozvodů nehrnuli.
Já jsem z města a z kraje razoviteho současně (bez čárek úmyslně, bo Slezsko). A rozvody tolik nebyly.
Duchové a návraty do minulosti v kombinaci s detektivkou. Mně se první díl líbil a jsem zvědavá na další.
Prase zakrslé. Ale to neseženete, takže zbývá gottingenské.
Až na ty, které se znovu vdaly. A pak mám trochu problém, spárovat příjmení dítěte a matky. Ale takové případy jsou taky v menšině.
Já taky nemám obrázek, bo ho neumím vložit.
Třeba ve voliéře jako v Zoo? Nevím.
tak plno otců předvédí, jak jsou nadšení otcové
Můj kolega nic nepředvádí, je to nadšený otec. To se pozná.