28.02.2025, 17:29:21 xxx.xxx.147.163
tady je škoda cokoliv psat.
Tak nepište. Nikdo vás nenutí.😉
tady je škoda cokoliv psat.
Tak nepište. Nikdo vás nenutí.😉
Protože můžou?
No vidíte, pro mě byla příjemnější kolono pod analgetiky, protože mě aspoň “nenavalovalo”.
Poznámky ohledně čeho? Jak někdo narve 20 křepelek na prostor 1 x 0,5 metru? Děkuji, nechci.
A nepamatuji si, že bych vám nabídla tykání.
Ježišmarjá, vy jste zase tady? Já na ten nick zapomněla.
Hlavně, že máte křepelky v “luxusních” podmínkách.
Což jsem doteď teda považovala právě za tu výhodu
Přesně tak. Rozhodně jsou lepší ovesné vločky než koblih s “jedovatou” polevou. Myslím ty barvičky, co se na něj dávají.
Krevety krevetí
Krása! Nemá beťák tendenci zařadit krevetky na jídelníček?
lupus4:jasně že jo, víc medvídků pohromadě je možno vidět jen když táhnou lososi , ale nikdy takhle natěsno 😉
to bylo pro “povzbuzení fantazie” katastrofistů (viz hlava z děvčátka apod.) 😄
jen když táhnou lososi
A to by se asi kumulovali u těch peřejí, ne na asfaltu, že jo?
Obojí patří do NSAID. Ani jedno bych bez konzultace (a bez vyšetření) nedávala. Navíc po expiraci. Můj názor.
Ač veterinář (nebo možná právě proto, jelikož mně naskakují katastrofické varianty), tak jsem ke svému koni vždycky volala zkušenější kolegy.
Daja:To jako fakt a nebo to zase někdo uměle vytvořil😲?
Myslím, že vytvořil. Jak píše Zrzavci, jsou to lachtani na pláži. Jenom počítačově upravení.
Nedávno jsem koukala na nějaký dokument, vypadalo to úplně stejně. Ti samci teda byli!
,je to prostě jen podpora organismu,
S tímhle souhlasím.
Mýlíte se. Neupřednostňuji ani jednu z vás.
Čápi přece nosí kluky. To ví každý.😉
Mám to stejně i v humánní medicíně. Klidně snesu “drsnější” zacházení, když mi pomůžou. Cukrbliky ještě nic nevyřešily.
Jaký konflikt?
Jste zbytečně vztahovačná. Jenom jsme s Buggyrou reagovaly, že dotaz i odpovědi tady už padly. A protože se zadavatelce nelíbily, tak založila další vlákno pod jiným nickem. A dozvídá se totéž - veterinář. V tom se přece shodujeme nebo ne?
Ano, někteří majitelé jsou opravdu na pěst.
Bohužel ano. To ta první varianta ohrožuje jenom nervy veterináře.
To opravdu zabírá na zhoubné nádory? Tak proč tolik psů umírá? A vlastně i lidí.
Na internetu vážně relevantní radu nenajdete.
Najde. Viz vlákno Šlápnutí na něco ostrého a následné kulhání. Kde taky radíme veterináře.
Buggyra:Vrtalo mi to hlavou, tak jsem koukla na IP.
Já taky. Myšlenky se nám ubíraly stejným směrem.