16.12.2024, 14:46:45 xxx.xxx.224.101
Aluška:Máš ode mě zprávu Reni
Četla jsem. A odpověděla.
Aluška:Máš ode mě zprávu Reni
Četla jsem. A odpověděla.
Orionka:Je to jedno, já jsem jen chtěla Kometu pozlobit.
Proč zrovna mě? Vždyť se mě to netýká.
tak buď seděl v kriminále nebo je mladej a blbej.
To první už dávno neplatí a to druhé - jak u koho. Jsou i staří a blbí.😉
Daja:Ty vado 🤔tak šup s tím sem které dvě? Já fakt netuším, já su tak blbá, ach jo🙄.
Daja
Heleďte, já to vlastně taky nevím. A upřímně, je mi to jedno.
Přesně tak, může do Politiky. Kdo bude chtít, tak si ho tam najde. A nick jsem uvedla. Ostatní jsou ti, kterým jeho příspěvky taky vadí. Jinak já ho v 99% nečtu, ale tenkrát jsem to nevydržela. Na druhou stranu jsem si aspoň udělala obrázek.
Tohle fakt není o věku.
Však je to každého věc. Mě to nijak neuráží ani nepopouzí. A některé “kérky” se mi i líbí.
Vy zase vnucujete ty kastrační.
Však jsme se už jednou shodly, že se neshodneme.
( že zrovna vám se to nikdy nestalo ! )
Nestalo. Bo nemám chytrý telefon.🙂 Momentálně nemám vlastně žádný telefon.
Bobca:ten ročník je moje nevlastní dcera…to jen tak…🙂
A moje mladší sestra.
nedirigujte.
Nediriguji. Jenom nechci, aby jeden člověk kazil náladu ostatním.
orionka-2:Uděláme z toho trochu detektivku, já pořád nejsem v obraze.
Byly to ty dvě, které odsud zmizely a s nimiž jste si s oběma tykala ?
Já si tykám jenom s Aluškou, Bobčou a Leithian. A ty dvě nezmizely. Takže to nevychází.
Anonymní:Netušila jsem, že je to tu vaše!
Proč anonymní, orionko?
Ne, není to moje. Ale poté, co se N (tenkrát vlastně neverend) předvedl ohledně sexuálního obtěžování a pohlavního zneužívání… Bylo to znevažující, urážlivé a hloupé. To nedokážu prominout ani zapomenout.
Jo, jak říkala jedna kolegyně. Ve dvaceti si necháš vytetovat malého delfínka a v padesáti z toho bude velryba a ještě zkrabatělá.🙂
6 - 8 let. Statistický a běžně uváděný průměr.
Nechceme s k tomu vracet. Ničemu a nikomu to neprospěje.
lesnizinka:Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉
Přes písmenka je to jiné. Chybí tón hlasu, mimika a vůbec řeč těla. Holt se to nahrazuje smajlíky, ale někdy ani to nestačí.
Shoda s Aluškou.
že je to blbost
Ano, je to blbost. Morče se v otevřené krajině necítí bezpečně. Stejně jako králík. Navíc to není žádné běhavé zvíře. V případě paniky se vám z toho takový soudek stejně vyvleče.
Mnohem lepší je bednička s horním pletivem.
holt někdy to není jen o vykání a tykání……..
Není. Ve škole jsem zažila kolegy, kteří studentům zásadně vykali a i tak dokázali být nepříjemní ve smyslu -vy jste úplně blbí a JÁ jsem učitel. Já jim tykám, řeknu to třeba taky - ale prostě obě strany ví, že je to v nadsázce.
Není důležité, CO říkáte, ale JAK to říkáte.
nikam nenatahujte nožičky na úprk😜.
Přesně tak. A že jsem se s balu ne vždy shodla.
A však já u vykání povětšinou zůstanu. Ze strany Sardullah to byl jenom návrh, který jsme přijali.