03.09.2024, 08:27:21 xxx.xxx.224.101
Však jo. To víme. Do 7 dnů lze bez anestézie. Jakékoliv.
Však jo. To víme. Do 7 dnů lze bez anestézie. Jakékoliv.
Upřímně, tohle bez veta asi nepůjde.
Znám vety v ČB, v Písku nemůžu sloužit.
Je od vás hezké, že se staráte o cizího kocoura.
Já kupuji hovězí nebo vepřová srdce, kuřecí skelety, kuřecí játra, kuřecí krky. Co zrovna mají. Ale stdíčka jsou základ. A nepřijde mi to ani drahé.
Tohle přes písmenka těžko vyřešíme, když toho koně nevidíme. Nepíšete nic o věku, krmení, vaší úrovni ježdění … Opadává nehorázně rychle ze svalů - nemoc?
Ježdění 2x týdně je za mě málo. Loni má být asi lonž - ono, když se to neumí, je to horší než lepší. A jestli zrovna pohyb na kruhu je ideální na špatné čéšky, o tom pochybuji.
Možná tentokrát ne. Marp ani krmení pro kastráty nenabízí. Aspoň jsem nenašla.
Zadavatel je jenom trochu zmatený z reklam, které se na něj odevšad valí.
Jeho zadečku… No nevím, jestli se na zubra tahle zdrobnělina hodí.🙂
Někdo nahlásil. Asi já.
Před i po kastraci krmím stejně. Základem je maso, jako doplněk konzervy. Granule žádné.
Sarah01:A kde se to dá nahlásit? Tady v tom inzerátu je ukradená fotka chovatelky paní Domitrové.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/203606-zlaty-retrivr-bez-pp/
Viz megi.
Tři tečky vpravo nahoře. Nebo můžete oslovit přes SZ přímo Zbyňka. Já to občas dělám, když narazím na inzerát výrazně mimo - třeba, když z toho čiší podvod na 100 honů.
MS:To neřešte. Takhle nějak si představuji etalon buranství. Za mě ať zde klidně píší i nevčelaři, nebo feministky . Čím více lidí se zajímá o včelařství, tím lépe.
Já to neřeším. Jenom jsem zvědavá, jestli se dočkám konkrétní odpovědi.
A koukám, že jsme povýšily.😉 Nejenom feministky, ale i zapšklé staré megery.
MS:Děkuji, jste milá, skoro se červenám, ale opravdu nemám nejmenší tušení kdo nebo co je J5…😀
Taky nevčelař. Přispívá hlavně v rubrice plazi. Občas i jinam. Pamatuji si ho ještě z IF. Jeho příspěvky ráda čtu.
Nahlásila jsem.
zatímco cizinci budou mít češtinu, čeští tlouštíci budou mít tělocvik.
U nás mají cizinci češtinu v rámci placených kurzů na jazykové škole. Tělesná výchova dělená není - ale tlouštíci si stejně seženou papír, že nemůžou cvičit.
Smím vědět, kdo ještě patří do klubu Nevčelařské feministické štěkny? Ať jsem v obraze.
mohu je poskytnout (tedy s uvedením zdrojů pro další potřeby).
Já bych to využila hlavně pro sebe. Kde jsou ty doby, kdy jsem zabrousila i na téma toxikologie. Prostě objem učiva musíme ubírat.
Co je na tom veselého?
Tak ti naši předkové jedli to, co měli. Zeleninu a ovoce ze zahrádky (čerstvé a bez chemie), maso občas (čerstvé), domácí máslo a vejce. Jo a ještě med. Hodně pohybu venku (takže vitamín D), v neděli kostel.
Možná taková trochu Babička od Boženy Němcové. Já něco podobného zažívala o prázdninách u své babičky.
+ viz J5 - on ten vyšší průměrný věk je dán hodně nízkou úmrtností dětí. Mí prarodiče a praprarodiče ( a další příbuzní) se běžně dožívali 80, 90 let. Nezažila jsem jenom dědečka z tátovy strany - v 50 letech zahynul na šachtě.
Vím. Ale já větrám balkónem (kvůli kocourům, aby mohli “ven”) nebo vůbec. Maximálně ventilačkou v zimě při vaření, ale to jsem doma, že jo.
Vidím zánět spojivky.
Viz výše odkaz od acher.
čekala, zda přežijem.
Oni to poznají. Děti i zvířata. Kdy je třeba se pochlapit.