01.09.2024, 07:56:38 xxx.xxx.147.163
Pokud nejsou splněny tyto podmínky profrčí Ca v jakékoliv formě a množství trávicím traktem celkem netknutý ať už pokapaný či nikoliv.
Můžu informace v tomto příspěvku použít ve výuce?
Pokud nejsou splněny tyto podmínky profrčí Ca v jakékoliv formě a množství trávicím traktem celkem netknutý ať už pokapaný či nikoliv.
Můžu informace v tomto příspěvku použít ve výuce?
Safra! Nás učili, že kyselé prostředí v žaludku umožňuje lepší vstřebávání vápníku i železa. Ale je to víc jak 30 let zpátky. Věda se vyvíjí, no.
Za půl roku bude inzerát, jak darují huskyho - schválně, jestli to bude kvůli alergii nebo stěhování nebo nedostatku času. Teď myslím obecně. To jsou nejčastější výmluvy lidí, kteří si velmi neuváženě pořídili psa.
kometa:To ano. Ale pak jsou ty další faktory, že jo. Protože vstřebat nestačí.
Edit, zase mě to nepustilo.
Vitamín C je taky kyselina. To je to, oč tu běží.
jednání libtardich debilů, adorujicich režim. Kolaboranti
A safra! Libtardi a kolaboranti - to už jsem tady někde četla. Na včeličkách. Jiná IP adresa, ale stejný způsob vyjadřování.
V těch anonymech je těžké se orientovat.
To ano. Ale pak jsou ty další faktory, že jo. Protože vstřebat nestačí.
Tak nějak.
Nevím, proč zrovna zakápnutí citrónem, když HCl v žaludku je kyselá dost. + jak píšete, využití vápníku je záležitost složitější. Kecají do toho třeba hormony a jiné minerální látky (vzájemný poměr) a taky vitamíny (hlavně D).
Tak jste měla štěstí.
Jednoho sousedovic kocoura přikrmuji a druhého jsem adoptovala. Oba byli pořízeni jako roztomilá koťátka a oba postupně vyhozeni v okamžiku, když začali po bytě běhat, šplhat po nábytku a záclonách = řádí jak černá ruka.
A myslím, že nejsou jediní. Stejně jako půlroční psi v inzerátech, nabízeni i zadarmo. Nejvíc různá bul “plemena”, teriéři a ohaři.
Ano. Čistou a nezávadnou vodu by mělo mít každé zvíře k dispozici.
lesnizinka:Bobi, já nemyslím, plavat, když nějak neplaveš. Ale když jedeš s kolenem do lázní, tak je tam takové to cvičení, rozhýbávání ve vodě, protože nadnáší a je to všechno jednodušší. Dostaneš pěnovou ,,housenku" místo kruhu a různě poskakuješ apod. Říkala teta, co byla.
Holky se přiznám, že jsem těm příběhům s ventilačkama nevěřila, fakt ne. A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout. Neše tlustá Gučena - tak tam by to bylo pravděpodobné, ale jinak…je mi to vážně divné. Má drápy, které může minimálně zaseknout o těsnění. Taky mi neleze do hlavy, že zadní nožky nestrčí pod sebe a nenazvedne se. Vím, skřípne jí to břicho, hrudníček, brzo jí dojde kyslík a síly. Ale i tak je mi to divné. Já mám ventilačky po celém baráku v létě otevřené, hlavně teda v noci, ve dne je dokořán. Jen doufám, že naše kočky, jak se ani nikam nesnaží vyskočit, že by je něco takového, jak se cpát ventilačkou, vůbec nenapadlo😲
A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout.
Viz orionka. Těch zhmožděných a udušených koček… Já ventilačku neotvírám.
Nechodila dobře na zadní,
Tak jestli jenom nechodila dobře… To by se mohlo pospravit. Může být jenom bolavá a pohmožděná.
Anonymní:Proč by ste ho utrácely? Běžte na veterinu a buď ho tam utratí nebo zachrání.
Tyhle záležitosti rozumný chovatel řeší radikálně. Bez veterináře. Chce mít zdravý chov.
Reagujete na příspěvek starý 8 let.
Žádný nebyl. Dotaz.
Máte pravdu, je to marný.
Ale líbí se mi váš styl vyjadřování. Připomínáte mi J5. Má taky podobnou noblesní a laskavou češtinu.
Akorát nepozná, jestli je to TBC, salmonelóza nebo leukóza.
No protože jenom ženy jsou, slovy Tom50, nezkušené.
A gratuluji! Taky jste byla zařazená mezi nevčelaře a tím pádem zbavená práva mít vlastní názor.😉 Na cokoliv.
Janoušková:Mám dvě korely a jedna si asi zlomila křídlo když se chce protáhnout tak jí to jde ale míň než na druhém a píská přitom a nemůže lítat prosím za odpověď
Tak je asi zlomené. Co od nás čekáte?
nebo jiné závažné zdravotní obtíže."
Mezi ně nepatří jednostranná obrna, typická pro Markovu chorobu. Ještě si pamatuji, jak jsme se při pitvě drůbeže speciálně zaměřovali na příslušný nerv.
.U veterináře jsem nepochodila,
Dejte na bodlinku. Je vet a ve slepicích se vyzná. Při dalším úhynu by to chtělo pitvu na SVÚ a zaměřit se na Markovu chorobu. Pokud teda počítáte s finanční investicí.