11.08.2024, 12:19:54 xxx.xxx.147.163
ale antidepresiva beru dodnes(momentálně půlím-zkouším zkončit)tak uvidím..
S tím, Bobi, velmi opatrně.
ale antidepresiva beru dodnes(momentálně půlím-zkouším zkončit)tak uvidím..
S tím, Bobi, velmi opatrně.
len mu nedáva odpovede na niektoré jeho špecifické otázky
Ale odpověď na poměr pohlaví padla. Dvakrát.
A odkaz na odkazy na stejné téma taky.
Proč znovu vypisovat už napsané?
Kohout je už dávno zabit a sežrán, takže video nebude.
Je fajn si nejdřív pročíst celou diskuzi.😉
Rozumím. Nicméně mám to nastavené jinak - já odvážím do záchranné stanice (zatím teda poštolák a ježek). Nemám ji daleko.
Varaxi:Odborně odchovali s minimem kontaktu a vrátili do přírody v místech, kde by měl největší šanci.
Jsme se shodly.
Orionka:Druhá možnost byla, nechat ho umřít na té silnici. Třetí je dát ho do králíkárny a pak do trouby. Co by s ním udělali ve stanici lepšího ?
Třeba mu sehnali partnerku a odchovávali mláďata, která se, nedotčená lidskou rukou, vypustí do přírody.
Nejste vy moje duplicitní kamarádka? Ta sice nic nezdědila, ale šla cíleně za barákem se stájí a pozemky. A zrovna včera povídala o vyhoření.
Více když tak v SZ, když budete mít zájem.
Anonymní:Když je to tak legitimní názor tak proč anonymně?🤣
Vždyť vy taky.
Zbytečně dramatizujete….
Nedramatizujeme. Ten paragraf existuje.
Canka má představu, že když zajíc bude chtít, tak odhopká do přírody. Ale protože se nebude bát lidí (možná i jiných predátorů), dlouho nepřežije.
Stačí zadat kremace v Ústí nad Labem. Dokonce jsem ani nemusela dopsat zvířat.
Tak už jsme tu měli kremaci v Praze, Plzni a Českých Budějovicích. Že by zase reklama? Příště bude Jihlava? Nebo Pardubice?
Omlouvám se, ale tahle myšlenka je neodbytná.
Xerxova:no co - dle standardu je doga Apollem mezi rasami psů. Prostě elegán každým coulem 😄
Elegán… Jdu si vyměnit brýle.🙂
Xerxova:nejprve Yoda - v týdnu jen krátké procházky za humny, řádění na zahradě, dneska výstup na Klíč a malý okruh kolem (6 km) a pak návštěva Lindavy a Kunratic - křišťálový kostel a skleněná zahrada
No vida! Umí být i důstojný. Ale ta šestá fotka to všechno zazdila.🙂
Orionka:Paní měla holt smůlu, nebo delší pauzu, nebo koně neznala…..výsledek je blbý.
(Kometa, nekkecejte, že je vám 60 )
Jo! Už 55 dní.😉
Tak si udělam vratky na plot, dam elektriku nebo udělam ten neviditelnej ohradník jako mívaj amíci. Možností je milion. Jen chtít.
Ale jak to chceš udělat v případě stájí nebo farem? Otevřené prostory, pohyb zvířat, lidí a dopravních prostředků. Nejenom finančně, ale i technicky naprosto nereálné. Udělat kočkuvzdorně.
Svůj dvorek nebo zahradu si takhle teoreticky zabezpečit můžu, ale tohle ne.
Bóbika! Nevím, jestli tuhle reklamu znáte. Trochu drsná, ale všichni si ji pamatujeme.
Netahali. Ale já se děsila spíš toho vpichu.
V tom případě nechápu, co dělá v ženském boxu. Má XY, má nádobíčko… Sportovci (a sportovkyně) snad chodí k lékaři. Nebo ne? Nebo je to všechno GDPR?
A tak třeba má doma mravence v kredenci.🙂 Ivan Mládek.
Vzhledem k tomu, že pražská Zoo je teprve druhá v Evropě, která luskouny chová… Jak je chcete získat? A zajistit jim vhodné podmínky? Co jste o nich nastudovali?
rapotačka:Ještě k tomu boxu…
https://www.youtube.com/watch?v=vJ2HTJrb8aI ;
V těch trenclích si zapomněl ještě narovnat k..
To je ta Alžířanka? Ta má údajně ženské vnější pohlavní orgány. Tak by jí v trenkách nemělo nic “hopsat”.
Navíc, když si “to” umějí pánové schovat na travesti show, kde kolikrát vystupují v upnutých kostýmech…