07.10.2025, 12:34:48 xxx.xxx.224.101
na to si musím myslet sama.
Ano, zubaře, očaře, gynekologa a mamologa si hlídám sama. Ale píšu si do kalendáře termíny, kdy se ozvat.
na to si musím myslet sama.
Ano, zubaře, očaře, gynekologa a mamologa si hlídám sama. Ale píšu si do kalendáře termíny, kdy se ozvat.
Prevence by měla být v zájmu pacientů, ne lékařů - teda aspoň myslím. 😀
Já mám úžasného obvoďáka - hlídá za mě a včas pošle SMS.
je jedna z forem vitamínu D
Tady je potřeba opakované požití, jinak se kumulativní účinek nedostaví.
Tohle dělají samice s mláďaty.
Ne, králík si zásoby nedělá. Není to křeček.
acher:Děkuji všem za podporu. Táta dnes odpoledne zemřel.
Upřímnou soustrast. My měli pohřeb v lednu. Už je to lepší, ale stejně…
Řiť je oficiální terminologie.😉
Kometko pokud je to vulgární tak prosím smazat,
Není důvod mazat. Jenom jsem napsala, že mi vadí politický kontext. Za mě je to škoda.
Ale to se zase tak často neděje. Jedové staničky slouží jako ochrana necílových druhů. Myslivci s karbofuranem nebo zemědělci se stutoxem jsou mnohem horší.
Anonymní:Já se bavím o fotce jedna, to je ta stáj, ty ostatní jsou odjinud, psala sem to.
Aha. Trochu jsem se ztratila.
Vidím dva pohublé koně - ale nevíme proč. Ten za nimi už vypadá dobře.
Jak jsem psala, z jedné fotky těžko soudit.
Já na huculech ze Zmrzlíku absolvovala týdenní pobyt, zážitek úžasný. Od té doby mají tihle koně můj hluboký obdiv a respekt, co dokážou zvládnout. Je to 25 let zpátky, situace a péče může být dneska jiná.
když někdo umí zpívat a má takový ten hlas co roztřese i skla v okně
Nádherný hlas! Ale ten politický kontext mi vadí. Jako Bobče.
U nás trochu pršelo, trochu foukalo, 11 stupňů.
.My máme také takové smutné období
Obojí znám. A obojí přebolí.
A má pravdu. Maminka.
Momentálně se na odkazy v ČR nemohu připojit.😐
Na chov zvířat se připojit může? A na ostatní ne? Tomu nerozumím.
Já bych se přikláněla k návštěvě kardiologa.
Vlastně, vy jste u něj byli. A co řekl? Souvisí hromadění tekutiny s nemocí srdce? Nějak se pořád nemůžu dopídit příčiny a diagnózy.
Sarah01:A kde vám to operovali? Asi lepší gang, tak bych se obrátila tam. 😊
ČB.
Vichřici hlásí v Ústeckém a pak Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Takže jsem optimisticky pověsila prádlo ven a doufám, že tam bude i ráno.
, že po té operaci už tím palcem nejde hýbat.
Já s ním hýbu úplně normálně.
Nevím, jestli je to ono. Podařilo se mi vidět 3 fotky koňských hlav, na tom výživný stav nepoznám.
A hucula vidím jenom na třetí fotce - teda hlavu. Pravda, u první jsem na rozpacích. Ale to bílé není hucul určitě.
zánět perikardu
Zánět čehokoliv se pozná z krve. A pokud byla cytologie z odsáté tekutiny negativní, tak to zánět taky není. Prostě tekutina se tam tvoří z jiných důvodů. Je čirá nebo se jedná o krev?
Já bych se přikláněla k návštěvě kardiologa. Ať se máte od čeho odpíchnout. Perikardiotomie neřeší příčinu.
Možná je problém ve slezině. Její odstranění se zvažovalo?
Ale vzhledem k věku …