18.06.2026, 10:23:44 xxx.xxx.224.101
No, když jsou zvyklí na ty pěnové houbičky…
No, když jsou zvyklí na ty pěnové houbičky…
ale odkud se bere ten povlak
Asi nějaký kožní maz. Rozhodně nic, čím by ses měla znepokojovat. Jizva je krásná, rána zhojená.
Děkuji pánové, mám mohokrát potvrzeno, co mají Češi a Slováci společné. Na 2. či 3. řádku se dokáží pohádat,
To funguje jenom na včelách 😉 Možná proto, že přispívají téměř výhradně chlapi? A samozřejmě i na Politice, ale to je výbušné téma samo o sobě, s tím se počítá.
Jen mě znepokojuje ten bílý povlak
To je normální zjizvená tkáň.
Já tomu asi nerozumím.
Majitel psa bude mít povinnost zaregistrovat psa v CEP systému. A když bude chtít cestovat do zahraničí, tak musí registrovat v jiném systému
To nejde v dnešní digitální době propojit? No, asi ne, když to tam píšou.
Je v pořádku, že mi to připadá jako v Kocourkově? Nebo mi něco uniká?
milujem ryšavý kocury.
Já taky. Byl to Archibald I. A na první lásku se nezapomíná.
clovek nic neciti, vsetko je ploche, akoby za sklom.
Přesně! Tyhle stavy si dobře pamatuji. Nic mě nezajímalo, na nic jsem se netěšila. Teď už je to naštěstí lepší.
ale to okno s pavučinou opravdu nemůžu😁.
Chápu. Já soucítím i s pavoukem, který si postaví síť mezi střechou a prádelní šňůrou - tak na ni prádlo ani nevěším. Jenže většinou stejně přijde vítr…
Asi nejsme normální.
a na vzhlédnete k těm oknům, na které dopadá nemilosrdné světlo té lampy
A to my na vesnici jsme od pouličních lamp dost daleko, heč!
Reni, budou zase čokošky od studentů ?
Předpokládám, že se něco najde.
Sarah01:Mně bude chybět i ten režim. Sem tam volno mám ráda, prodloužené víkendy miluju, ale ne volno nafurt.
To taky.
Já mám takový “suchý” trénink každé prázdniny a vidím, kolik času jsem schopna zbytečně proflákat.
To si taky pamatuji z dětských let. Bylo to na sídlišti, ale i tam se sušily háčkované záclony venku, na rámech opřených o zeď.
v zimě přeci vše zapadne sněhem nebo zamrzá
A navíc je hodně tma. Ráno odcházím za tmy, odpoledne se vracím za tmy… Případné uklízecí nedostatky nejsou vidět.
.jsem furt v tahu
Viz efe. Já měla koně, turistiku, cvičení - skoro pořád venku a stejně mě to semlelo.
Jak kdy. Kolegové a hlavně děti mi budou chybět.
ok, ten umyju...někdy.
Koukám, že jsme tady všechny takové pečlivé hospodyňky 🙂 Hotové Stepfordské paničky.
Tak evidentně existují malí pejsci,
Existují. Jednou s námi šel i pidi york - opravdu, nebyl o moc větší než poctivý potkan. Už jsem psala - průvodce na něj koukal s velkou nedůvěrou, že to nemůže zvládnout. A zvládnul. I louži, která byla na jeho poměry hluboká , takže do ní komplet zahučel.
Užijeme. Já stále více, protože důchod se blíží.
tak snad nemá komentka tak krátký mejdany.
My začínáme tak kolem druhé odpoledne - většinou v pátek, kdy už jsou děti pryč. Výjimkou je ten předprázdninový mejdan, který se koná ve čtvrtek.
A končíváme vesměs kolem deváté večer, kdy se rozcházíme na vlaky a autobusy, případně kolmo. Ve stavu společensky přijatelném. Viz výše.
Zrzavci:A to je furt samý zdraví, štěstí, spokojenost…………. a nikdo z nás nepopřál kometě pořádnej mejdan! 😀
Však bude.
Moje (i jiných kolegů) narozeniny slavíme předposlední den školního roku. Kdy si všichni současně blahopřejeme, že jsme ho zase přežili ve zdraví.😉
Rozdat následující den vysvědčení zvládneme i lehce unavení 😉
To je samozřejmě vtip, s přibývajícími léty je vidět, jak toho stále méně sníme i vypijeme. Důležité je, že se sejdeme, pokecáme o životě, zapějeme (máme kytary i banjo) a prostě se bavíme.