23.06.2026, 16:35:07 xxx.xxx.147.163
Dehydratace není totéž co černé močení alias myoglobinurie (zátěžové myopatie).
Prostata u koní vypadá úplně jinak než u muže.
Ani jedno nelze srovnávat.
Dehydratace není totéž co černé močení alias myoglobinurie (zátěžové myopatie).
Prostata u koní vypadá úplně jinak než u muže.
Ani jedno nelze srovnávat.
On tady po vás někdo chtěl štěně zadarmo ?
Myslím, že Sarah chtěla vysvětlit, proč odchovy s PP stojí tolik, co stojí. Protože minimálně kvalitní krmení, očkování, odčervení a čipování (pravda, to má i většina štěňat bez PP). + peníze za uchovnění (výstavy, zdravotní a pracovní zkoušky) a výběr vhodného krycího psa - tyto náklady u štěňat bez PP už nejsou.
Upřímně - když někdo napíše, že štěňata jsou bez PP, protože nechtěli investovat ani do jedné jediné výstavy… Ale peníze za množení se hodí, že jo.
To se mi taky kroutí palce u nohou.
Sranda bude, až se objeví a vytasí se s PP
Ne, nepokoušeme ji ani jí ho neodebereme. Ale někteří tady vyjádří nelibost. A jestli si přečetla vedlejší vlákno Štěně kouše a dělá loužičky, tak se tomu možná chce vyhnout. Možná ne, prostě se odmlčela z jiného důvodu a ani netuší, co se tady mezitím odehrává.
Jestli se vytasí s PP (a dalšími fotkami), bude jenom dobře.
Tak zkusit nějaký metal nebo rap?
Copak je trestné mít psa bez PP?
Není. Ale většinou se to tady nerado vidí. Když si někdo cíleně pořídí psa bez PP. S výjimkou útulkáče.
ale nekdy jednou za dva tydny, coz je malo, ja vim.
Ano, je to málo.
A co si zpívat? Já měla na cval písničku od Nohavici - Býval jsem chudý jak kostelní myš. To šlo hezky do rytmu.
Tam nebudete tolik analyzovat a uvolníte se lépe.
No vidíte, u mě to nefungovalo. Protože hlava - v terénu jsem podvědomě myslela na to - co když se mnou kůň uteče? Pokud jsem neměla opravdu spolehlivé vozítko, kterému jsem věřila.
BaLu:Proč?
P.S. není to otázka na vás, ale obecně
Ano, diskuze byla uzamčena na základě požadavku (či spíše prosby) tří zdejších přispěvatelů.
Tak jestli to u těch koní není podobný.
On ten kůň má v sobě víc krve, takže by to trvalo déle. Ale jinak v principu je to stejné.
Nicméně bolí to tak jako tak. I u lidí je to jeden z příznaků krvácení do břicha.
Pravda, “dobře” prasklá slezina je u psa (nebo i toho člověka) záležitost několika minut. V podstatě rychlá smrt.
neumím si to přestavit řešit sama ani s tím kladivem.
To už mi přijde lepší ostrý nůž. Ale bez omráčení by to stejně nebylo moc etické.
Já mám pocit, že tu nebyla už dlouho předtím
Poslední příspěvek v tomto vláknu je 4. května. Předtím ani potom nebyla žádná kritika. Prostě se odmlčela.
Stejně, jako tady už dlouho nebyla Fikovnice.
Budu muset pohledat na mapě nějaký rybníček v lese,
Jenom pozor na sinice a zdravotní nezávadnost vůbec.
Nikdo ji nevyhnal.
Projela jsem zpět celou diskuzi a nic takového nevidím. Sarah se jenom zeptala, jestli má Pinďa průkaz původu. Aby se předešlo dohadům.
No, pokud je Pinďa opravdu bez PP, tak se drvodělka neozve.
jako je silná bolest břicha nebo silná bolest hlavy,
Tak to jo. Já vlastně brala jenom vnější krvácení. To do hlavy nebo břicha bolí.
kometa:tak bez bolesti to není.
V podstatě ano. Ano - mdloby, závrať, bezvědomí…, ale bolest ne. Píšu jako dárce krve, který měl jednou po odběru krve.
Safra - přišly děti na zkoušení a vypadlo mi slovo problém (po odběru krve).
tak bez bolesti to není.
V podstatě ano. Ano - mdloby, závrať, bezvědomí…, ale bolest ne. Píšu jako dárce krve, který měl jednou po odběru krve.
Možná jely stejným autobusem.
včera Keliš hledal před večerem
“Já to našel”! Jsem dobrej, že jo?
Na mouchy máme naštěstí v oknech sítě
Já měla síť v balkonových dveřích. Ale při zateplování překážela a už na ni nebyl prostor.