21.06.2026, 15:52:16 xxx.xxx.147.163
Kde kamarádka byla?
My šli z Modravy do Srní.
Kde kamarádka byla?
My šli z Modravy do Srní.
Já vyrazila na plánovaný výlet na Šumavu s myšlenkou, že tam bude chladněji. Prd! Málem jsem zkolabovala a při návratu v 8 večer bylo stále 31!
no tak pak nebudu poslouchat jak funí Gina, ale jak běží větrák…
Ale zase, co bychom pro ty naše miláčky neudělali, že?
5) Je málo komárů.
Ale zato je hodně much Doma jsem pověsila druhou mucholapku.
A kolegyně zametá každý den lopatku mravenčích královen. I ona, zapřisáhlá bioekoložka, najela na Biolit. A paní v příslušném obchodu povídala, že spraye proti hmyzu nešly už dlouho takto na dračku.
První foto Vetlímec za 1700,-
Ten výraz hovoří za vše 🙂Nebrat!
Určitě nejsme sami, kde z jedné IP adresy píše více lidí.
Ano, může být. I když se mi zdá, že častější je více IP adres od jednoho uživatele. Já mám taky dvě.
My tady už zažili různé identity jednoho člověka, který diskutoval třeba sám se sebou. Nebo se dokonce vydával za jiné přispěvatele.
Proto moje reakce.
Proč má Jednorožčice a Natalie stejnou IP adresu?
Ono nemůže být tak nějak normálně do 25°C.
Moje řeč. Pro mě je ideál 20 - 25.
A to má být vtip? Nebo co tím chtěl básník říci?
ale celkově jsme k tomu dotyčnému přestala cokoli cítit a co mě vyděsilo
Však ono se říká, že HA ovlivňuje funkci Jacobsonova orgánu.
mírně zvýšených hodnot z krve
Takže vyloženě zdravotní průšvih - játra, ledviny to není.?
Syrová strava, jak píšete, neprojde - ta by mohla fungovat na zhubnutí, ale na to zvracení stejně ne.
U mého kocoura se proti blinkání osvědčilo podávání Cerucalu. Ale ten nezvracel pravidelně. Jenom měl občas období - stačilo podávat pár dní a bylo zase na několik měsíců vystaráno. Byly to tablety, tak nevím, jak by to u toho vašeho klaplo.
Já jsem hodně limitovaná i tím, co je kocour ochotný sníst
Rozumím. Několik let jsem měla ledvinového kocoura a občas byl problém nabídnout mu něco, co by byl ochotný pozřít.
Už teda nevím, jaký konkrétní problém má ten váš.
Emoční plochost ve mně kdysi vyvolalo užívání HA
Jsem si vzpomněla na kamarádku, u které HA vyvolala naprostou nechuť k sexu 🙂 Ale to je tak 40 let zpátky. Já nic takového u sebe nepozorovala.
Zrzavci:tohle smrdí:
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/222442-rusky-barevny-psik-balonsky/
Jenže takových tam je. Třeba welsh corgi za 14 000.
Ale jak už jsem psala, kdybych odstraňovala všechny, pro mě podezřelé, inzeráty, tak jich tady moc nezbude.
Třeba inzerát na ty britky mi taky přijde moc sluníčkový. Ale co já vím?
snažím se to rozehnat Stopangin
Na ten nedám dopustit.
Veterináři z toho musejí být fakt nadšení.
To samozřejmě jsou 😠
Nemluvě o majitelích. Protože a) budou všechny registrace platit, b) budou se svými miláčky sedět v ordinaci, zatímco vet bude ouřadovat.
VETERINARY HPM® Digestive Support G1 Cat – Granule pro kočky s citlivým zažíváním
Já tomu nerozumím. Podle popisu jsou to energeticky vydatné granule a vy potřebujete kocoury zhubnout.
Naše dvě kočky mají taky lehkou nadváhu. Řešíme to granulema, které jsou nízkokalorické.
Proč granule? Všechny své domácí kocoury jsem krmila masem a byli štíhlí. I jako kastráti.
assil:Utčitě by se doplňovalo, ale pořád lepší pro vety než vypisovat všechno ručně i číslo čipu.
Včera jsem mluvila se svou kamarádkou, praktikující veterinářkou.
Na otázku, jak vidí ona CEP, se jenom pousmála.
Konkrétní příklad - přijde za ní chovatel s osmi štěňaty, která naočkuje, odčerví, načipuje a zapíše do systému. Pak tentýž chovatel přijde, že štěňata prodal a je potřeba přeregistrovat, že je chovatel už nemá. A pak si třeba nový majitel vybere stejného veterináře (nebo mu byl doporučen chovatelem) a pan veterinář bude přeregistrovávat potřetí.
Jak kamarádka poznamenala - veterinář má snad vyšetřovat a ošetřovat pacienty. A ne sedět za kompem.
A pak ještě povídala - už se těším, až za námi budou chodit úplně cizí lidi s úplně cizími psy a budou po nás chtít, abychom přečetli čipy a hledali v registru majitele. 🙂
Králík je býložravec a pes masožravec.
Viz Jana ze vsi. Mám na mysli kvalitu granulí pro psy.
V zásadě ano. Ale i kůň si dá klidně svíčkovou (můj zase žral granule pro kočky - takže zase otázka kvality) a pes maliny.
Je to složitý.