02.10.2025, 10:06:50 xxx.xxx.224.101
Kočky jsou velký hmyzožrouti.
To jo, mladší zatím mouchy chytá. Ale vím, že s věkem ho nadšení přejde.
Kočky jsou velký hmyzožrouti.
To jo, mladší zatím mouchy chytá. Ale vím, že s věkem ho nadšení přejde.
Tady chodí lidi od zvířat a ti se hned tak nesloží. Však je to realita. A vegetariánů tu asi moc nemáme.
zřejmě to povolený je….
V článku nepíšou, jakým způsobem ji utratili. Jestli “chemicky” nebo zastřelením. V prvním případě mi to zkrmení nepřijde jako dobrý nápad.
Když jsem nabízela koně do ZOO
Asi jak která Zoo to bere tak komisně. Kamarádka svého uynulého koně nabídla a byl využit.
Jak vlastně ta vajíčka vypadají? Jako rýže?
Kdysi dávno se mi podařilo stáhnout foto pro výuku, ale nemůžu ho zaboha najít. Ani vygůglit. Ale pamatuji si - byly to takové bílé nálepy na chlupech, určitě menší než rýže a placatější. Na bělouších by to moc vidět nebylo-
pes se hmyzu panicky bojí.
Mladší kocour to má naopak jako hračku. To kolikrát pokoutníka i zachraňuji. Chroustky na balkóně mu nechávám k dispozici.
Ariska:Tak tomu nerozumím, kácí se o 106 a nevšimla jsem si, že by vysazovali nové stromy (pozorování několik let). A že bych někdy viděla, že se hlídají třeba hnízda, to teda ne.
Tak to já vysazování stromů pozoruji. Svého času jsem si touhle aktivitou i přivydělávala.
Věřím vám.
dělat to na jeden konkrétní druh.
Proč na konkrétní druh? Pohlavní cyklus u samic je přece na stejném principu. Tak je jedno, jestli je to druh domácí nebo divoký.
Utrácení přebytečných mláďat mi smysl dává. V přírodě taky nepřežijí všechna, to je pravda.
acher:Pokud králíka dobře trefíte, vyteče krev nosem a ušima.
A to opravdu stačí? Nějak si to neumím představit. Bála bych se, že se srazí dřív, než vyteče dostatečné množství. Co jsem kdy viděla, nejen u králíka, tak se prořízla hrdelní žíla.
Nejsem právník, takže nevím, nakolik je “směroplatný” email nebo SMS. Baba může vždycky říct, že ona nic, ona muzikant. Že NĚKDO zneužil její počítač nebo mobil.
Zrzavobílý vypadá jako můj Kubík.
Buggyra:To mu tu hlavu tou rukou/trubkou urazíte, že mluvíte rovnou o vykrvení? :-O
Přesně to mě napadlo. Pamatuji, jak strejda topůrkem omráčil a nožem vykrvil.
On si od ní někdo to nemocné štěně koupí a udá jí. Kupní smlouvu zásadně nedává.
Ale jak dokáže bez kupní smlouvy, že štěně koupil zrovna od ní? Nemluvě o tom, že takto se zachová jenom jedinec chudší duchem.
Ale tady přece nikdo nepíše, že by pavouky likvidoval i venku. Nebo jsem se přehlídla?
Jenže Odberryho se ptá na vnější označení. Ne každý bude běhat za kočkou se čtěčkou. A čipování bez centrálního registru je zbytečné. Navíc - komu tu toulavku přiřadíte?
ČB - už druhý týden nejsou.
a tihle pavouci jsou pro mě menší zlo, než pokoutníci
A to já raději pokoutníky. Ti se mi nikdy doma nepřemnožili. Třesavky ano.
Sarah01:Jedině, protože Biolit na ně nefunguje a navíc se z toho člověk málem přiotráví.
Já bych doma ani nemohla, bo 2 kocouři.
Edit - nemluvě o podávání necílovému organismu.