01.06.2026, 07:50:35 xxx.xxx.147.163
a tím tohle množení podporují.
A taky v něm pokračují. Protože peníze.
Bohužel to není trestné.
a tím tohle množení podporují.
A taky v něm pokračují. Protože peníze.
Bohužel to není trestné.
Už se to tady řešilo, ale pořád to nechápu. U koní se ceny běžně zveřejňují. Nevím, proč to nejde i u psů. Konkurenční boj?
Přece si vážím své chovatelské práce, která holt stojí nějaký peníz - zdravotní vyšetření, výstavy, zkoušky, výběr krycího psa, odchov štěňat…
Varaxi:Nemajíc, ne? 🙂
Jo, asi jo.
Xerxova:rozklikneš - já to udělala (taky se mi ten ležící člověk moc nelíbil) a bez problémů viděla popis (na FB nejsem)
Tak to jenom neumím. 🙂
kometa:Vypadají hodně podobně.
Asi se někdo chce svézt na módní vlně.
Edit - jasně, že stejná štěňata. I stejná dečka.
Ph:jinak staci rozkliknout komentare
Děkuji. Takže bača v pořádku.
Já nerozkliknu, nemaje FB.
Vypadají hodně podobně.
Asi se někdo chce svézt na módní vlně.
Možná proto, že může při podávání tablet dojít ke vstřebání kůží? Sice v mikrodávkách, ale opakovaně. Následné umytí na tom už nic nezmění.
Já teda nevím, ale mně ten bača připadá pokousaný. I ta poloha do klubíčka, taková obranná. Opilci takhle většinou nespí.
I proto se mohou dodavat v tabletkach
Aspoň jsem se ponořila hlouběji do metabolismu. A to mě kdysi biochemie hodně bavila.
Se mi líbí, jak jsou pivoňky za “neprůstřelným” plotem. No jo, blízké setkání s kozami by jim neudělala dobře.
Prostě zbytkové hormony tam jsou
Jenom úvaha. Ty hormony jsou bílkovinné povahy, tak by se měly už v žaludku rozložit.
Posilam fotku
Je trochu rozmazaná.
Žere, pije, má horečku?
Aluška:ahá, tak to jo, já myslela i nepovolené barvy bez PP
Viz vlákno Inzerce psů.
Kdybych mazala každý pofidérní inzerát, tak bych ji tu moc nezbylo. A Zbyněk by neměl radost.
Holt musí zapojit mozek i noví majitelé - ano, vím, to se ne vždy děje. Když se někdo ulakomí na peníze nebo vidí jenom atraktivní barvu…
Aluška:https://www.chovzvirat.cz/inzerat/221859-jezevcik-kralici/ ;
Reni smazat, jednat bez PP, jednak izabela u nás není povolená barva a jedna králičí nemůže mít 5 kg
Někdo byl asi rychlejší.
Nemyslíte, že je zbytečné ztrácet čas s anonymy? Věnujte se raději svým psům. To je mnohem smysluplnější. Si myslím.
nechtěl mě pít, jíst, a chodil na krivo , paní doktorka mi Pichla dvě injekce, a kapacku
A jaké vyšetření proběhlo? Jaké injekce a jakou kapačku dostal?
Málo informací.
Tak včera 24.5. jsem poprvé letos viděl srnu se srnčetem,
Já taktéž. Viděla jsem z vlaku. Na trase Olomouc - Kroměříž.
Peří nedorůstá, ale naroste až nové po přepeření.
Přesně tak.