30.10.2023, 09:33:13 xxx.xxx.224.101
Thielli:Ke kometě: Myslím, že přijmout kritiku umí málokdo, myslím, že staří za mladými nezaostávají.
K textu výše: Autor vyjádření výše si například stěžuje, že na hloupý dotaz dostane sprchu v podobě směrovek ke studiu. Třeba ale zrovna u této stížnosti je třeba rozlišit dotaz podle kontextu. Napíše sem (ten “hloupý” dotaz) někdo, kdo třeba uvažuje o nějakém chovu a je i na začátku s hledáním informací. Tomu se pak (co si pamatuji) dostanou informace. Další skupina je skupina líných tazatelů. Nechce se mi nikde vyhledávat, prsknu sem dotaz a vy koukejte poslat úhledný balíček informací. (ve smyslu: Co bych vařil, jídlo si objednám až domů…). Třetí skupina je asi nejhorší - už mám doma zvíře, které jsem si pořídil podle poslední módy bez jakékoli vědomostní přípravy a vy mi teď poraďte, jak to s ním mám dělat (a hlavně na mě u toho nebuďte nepříjemní).
A jinak - pokud někdo zdejší komunitu považuje za toxickou, pak není snazšího řešení než ji opustit a přemístit se jinam, někam do zdravého prostředí.
A to já myslím, že ano. Že mladí neumějí přijmout kritiku. Není to jenom jejich chyba - rodiče jim umetají cestičku, protože přece oni jsou ti nejlepší (znám ze školy). A když na sociálních sítích nedostanou patřičný počet liků, tak se psychicky hroutí.
Můj názor.
S ostatním souhlasím.