15.10.2025, 13:35:50 xxx.xxx.224.101
Ale to dělá i medvěd. A vlastně i ten vlk.
Ale to dělá i medvěd. A vlastně i ten vlk.
Tak termín porodů může chovatel ovlivnit. Za mě je lepší, když se telata rodí zjara, kdy je už tráva a matky můžou produkovat víc mléka.
Přesně tak.
Taky mi přijde divné to načasování. Navíc si myslím, že pochybní “chovatelé” mají spíš lvy, tygry nebo pumy. Medvěd není tolik “adidas”.
Škoda, Kroměříž je daleko. Ale zrovna nedávno jsem si říkala, že takto obdaruji útulek v ČB.
Ale tady to přece všichni víme.
zda soja u koně může být ten strumigen
V množství 0,00 prd těžko. Strumigeny jsou popisovány spíš u psů nebo králíků.
Anonymní:Aktuální inzerce na Sbazaru
Znovu se ptám - co my s tím? Dokud budou lidi kupovat psy bez PP…
Já právě vidím právě ty celoročně venku krávy. A vždycky se těším na jaro, protože sleduju nová telata. Skoro v přímém přenosu.
Horsana je tady největší odborník přes koně, věřila bych jí.
Daja:Doufám, že by to pomohlo páč on je fakt válec. Už jsem se i zeptala jestli náhodou nezadržuje vodu? Prý ne.
No nevím. Co jsem znala lidi na kortikoidech, všichni ztloustli. Teda otekli.
Ta biologická dostupnost je percentuelně někde úplně jinde.
Ty se v tom vyznáš líp. Ale nosní sliznice má velmi dobrou vstřebávací schopnost. Proto kokainisti, že jo.
To by neudělala ani kometa.
Neudělala. Kdybych při každé hrubce v písemce měla házet židlí, neměly by děti na čem sedět. Nemluvě o tom, že bych si strhla záda.🙂
Ale nenechávám to být - probereme, co a proč je špatně. I odbornou problematiku.
U koně a orla mi to přijde málo.
Já si to myslela - ne teda jerseyky, ale mléčné plemeno. Pán ale vypsal plemena masná a navíc určená k extenzívnímu chovu. To je něco jiného. Tam chlív užitkovost neovlivní.
Možná nezamrzající voda nebo rozbahnění pastviny
Existují nezamrzající napáječky a pastviny se střídají - nejen kvůli rozbahnění. Mě spíš překvapilo, že si chcete komplikovat život kydáním přes zimu.
Já kolem sebe vidím jenom celoroční venkovní chovy - aberdeen, salers a nejčastěji různé směsky.
a nádoj se více než zdvojnasobil.
Takže to byly mléčné krávy?
Kousnutí do krku nevidím. Pitbul (jestli je to ono plemeno) nešel primárně po paní, ale po jejím psu. A na závěr vrtí ocasem.
Tím odvahu paní nijak nesnižuji.
Jo a že u toho sprejů se nepřibírá,
Jestli i ten spray obsahuje kortikoidy, tak je to přece jedno. Jakým způsobem je do organismu dostanete.
A tak proč by se namáhaly se stavbou vlastního, když jim byt někdo strčí pod nos?
granule které žere asi těch 7 let
No, to by měl tu strumu mnohem dřív. Anebo to s granulemi vůbec nesouvisí.