05.05.2026, 09:34:56 xxx.xxx.224.101
A niet nad par vychadzok bez sedla,
Vidíte, pro mě by to nebylo. A že jsem bez sedla jezdila kdysi dost. Ještě bych z hlediska psychiky zvládla madla.
A niet nad par vychadzok bez sedla,
Vidíte, pro mě by to nebylo. A že jsem bez sedla jezdila kdysi dost. Ještě bych z hlediska psychiky zvládla madla.
při přechodech se nezatuhává nikde,
Tak já zpomalovala a brzdila zatnutím břišních svalů. Hodí se i v autobuse 😉. Že člověk nevypadne hned ze sedačky.
Kde je ten šlechtic mezi chrty?🙂Nějakou důstojnost by to chtělo.
Jak to tedy vidíte Vy? Kolik mu má zadavatelka dávat?
A teď jsem zvědavá na odpověď. 😉
Edit - kukuřičnou siláž.
jen ta siláž /a to je asi špatně?
Uvažujete logicky a správně. Dávat jenom siláž znamená vyrobit “krásnou” acidózu bachoru. A následně smrt.
Nejspíš ten kalous ušatý.
Uvidíme, jestli se zadavatelka ještě ozve. Ten původní dotaz je dost amatérský.
Ta jo, může to být, jak píšete. Zkontaktovala jsem profi ornitologa a ten potvrdil, že v případě nedostatku hnízdních příležitostí můžou být i holubi agresívní. Že to není zase tak vzácná situace.
To chcete krmit jenom tou siláží?
Nepíšete konkrétní plemeno, jestli bude v chlívě nebo i na pastvě, jestli budete přikrmovat jádro…
Tohle jsem viděla na vlastní oči. Legrační.
Je to úpadek lidstva?
Je. + potřeba farmaceutických firem si vydělat. Na hexavakcíny taky moc nevěřím - na králících nedoporučujeme ani kombinaci moru a myxomatózy.
které nemoci návštěva nemocného dítěte s dětmi,
U neštovic.
Jinak souhlas. Taky mi to přijde jako zbytečná hysterie.
Učím teda na SŠ, kde může být situace jiná než na ZŠ. Co si pamatuji, měli jsme párkrát mononukleózu a jednou příušnice. Za 30 let.
To se mi nezdá. Že by si hřivnáč vybral vrabčí hnízdo. Vždyť to nesedí ani velikostně, ani technicky. Opravdu jste to viděli na vlastní oči?
vyrazím na druhý konec Uničova k bráchovi…
Máš SZ.
Citim se fakt uplne mizerne.
Mně stačil i měsíční výpadek, aby bylo všechno na houby. Nevzdávejte to. Máte-li dobrého trenéra, bude se to zlepšovat.
co je to za ptáčka?
Za mě kos s piebaldismem. Občas se objeví.
o tom, že to labrador není, škoda mluvit/
Už je pryč.
Já pána oslovila, jaktože má labrador bílé odznaky. Tak mě opravil, že je to přece labradorský retrívr, u kterého je to normální😉 Na otázku, jestli opravdu nabízí šestitýdenní štěňata, už nereagoval.
Sarah01:Mě by zajímalo, jak to postihne ty různý množírny bezpapíráků.
Nijak. Si myslím. Množka očipuje a nezaregistruje. Kdo ji k tomu donutí?
Poláci si to pamatují moc dobře.
Tak tak. Třeba les v Katyni.
A nás v osmašedesátém taky přišli “zachránit”.
Rusko, stejně jako USA, trpí syndromem velikášství. Můj názor.