17.09.2025, 13:04:40 xxx.xxx.224.101
Konkrétní urážky,citujte.
Užitečný idiot, libtardí zvratky, hlupci. Stačí? K čemu je takový příspěvek?
Konkrétní urážky,citujte.
Užitečný idiot, libtardí zvratky, hlupci. Stačí? K čemu je takový příspěvek?
Takové krmení pro skot fakt není dobrý
Souhlas. Jestli jsem to dobře spočítala, má býček cca 3 týdny. To by měl být jenom na mléce a seně, aby se mu začaly rozvíjet předžaludky. Spařený šrot je k ničemu. Ten je tak pro prasata. Když už jádro, tak suché.
Celulitidu mají ženy tak nějak fyziologicky od přírody. To jenom poslední léta se řeší. Stejně jako vrásky.
Ani jedno není ostuda.
Daja:Pane bože už běžte někam fuuuj, jste namyšlený, arogantní hulvát🤮. Jen urážíte a nic jiného neumíte. Opravdu jste to co píšete sám. Čau👎
Klííd. Příspěvek byl nahlášen a odstraněn. Více příspěvků od anonyma.
Politika je výbušné téma. Ale i tak by se měla dodržovat pravidla slušného chování bez výpadů a urážek. Si myslím.
Ono se ani neví, že tam nějaký hřebík vůbec je. Protože to zjistit nejde.
Obávám se, že vet trochu tápe.
Ale úpravu KD má zadavatelka v rukou.
Reagujete na čí příspěvek?
tak se s nimi piplám celou zimu
Ty jsi jako ten král ze Šíleně smutné princezny. Pořádal popravy, ale protože nemohl vidět krev, dostali všichni odsouzenci milost. 🙂
Bougatka:Ledvinové vet diety
Ledvinové (renal) diety fungují u selhávajících ledvin. Tady je řeč o močových kamenech.
Nebojte. Pokud to jsou samečci, tak začnou, až dospějí.
Správné Jizerky čvachtají…
U nás čvachtají i Novohradky. I v kotníkových botách. V jiných se necítím jistě.
Zima ne, ale v jedné mi úplně čvachtalo
To by nemělo. Jak jsem psala, cítím mokro, ale ne zimu a nečvachtá. Pravidelně impregnuji.
a v botech s Gore-Texem mokro, takže si budu kupovat jiný.
Byla vám zima? Mám taky pocit mokra, ale zvládám, i když doma zjistím mokré ponožky.
Víte, ono se to musí umět. Zkuste si “odřídit” vůz jenom s jedním párem a pak pochopíte.
Za mě je vozatajství mnohem těžší než jízda v sedle. Tam mám přece jenom víc možností, jak zvládnout eventuální krizové situace. Navíc ovládám jenom jednoho koně, že jo.
V Kladrubech jsem jednou viděla splašenou kvadrigu. Nic moc. Naštěstí to dobře dopadlo. Spolujezdkyně v jedné zatáčce vypadla. Nebo možná se cíleně vykutálela. A mládenci se podařilo komoně nakonec zastavit.
Ale aspoň se nerozkládají za linkou.🙂
Jenže ono jde o to, jak moc to vzalo tu chrupavku. Ta se nezahojí.
Metan vzniká při trávení celulózy prostřednictvím mikroorganismů. Myslím, že včely do kategorie živočichů, kteří toto provozují, nepatří. Neboli metan neprodukují.
To samozřejmě. Reagovala jsem na anonyma.
Krávy mají žaludek pouze jeden. Před ním jsou tři předžaludky (jíte dršťkovou?). Metanu (a CO 2) se zbavují především krkáním.
A nadýmají se všichni, nejen býložravci. Třeba i člověk. Jenom se to děje v různých úsecích zažívacího aparátu. U přežvýkavců jsou následky nejfatálnější. Udusí se. Nám je pouze těžko a nespolečensky.
Pro majitele koní, který nemá žádné medicínské vzdělání? No nevím, jestli pak nenapáchá víc škody než užitku. Ale bude to jeho kůň, že jo.
Anonymní:Nápad?
Ano, může to být tím.
Krvácení do střeva by se asi projevilo nějakými klinickými příznaky.