05.09.2025, 15:37:44 xxx.xxx.147.163
Nevím jak stanovit správnou nemoc.
Od toho jsou odborníci na SVÚ. Další zodpoví (možná) bodlinka.
Nevím jak stanovit správnou nemoc.
Od toho jsou odborníci na SVÚ. Další zodpoví (možná) bodlinka.
Jako třeba množka z Jindřichova Hradce - taky celý rok nabízí jezevčíky (merle), yorkšíry a maltipoo. Pod jménem Happy. Aktuálně v inzerci. Ale dokud budou lidi kupovat…
janaa:Jj,ty tady mají inzeráty celej rok
Takových je bohužel víc.
Může, dny se už krátí.
Mečí, močí, mrská ocasem. Ale některé kozy jsou “diskrétní”.
jestli má králík tak ostrý drápy, aby to protrhnul.
Má.
První otázka: kolik měsíců má školní rok.
Ono upřímně, ve stresu plácne člověk cokoliv. Jsem zvyklá mluvit ve škole. Ale když mi kdysi dávno při nějaké anketě strčili mikrofon před pusu, tak můj projev rozhodně nebyl brilantní.
Neboli to chápu.
Omlouvám se. Ale občas se v těch anonymech ztrácím. Nepodívala jsem se tentokrát na IP adresu. I když někdy i ta je k ničemu. Nicméně tu vaši si už pamatuji.
Aha. Exomed ale nabízí i konzultaci ohledně léčby - tak proč jste toho nevyužila?
Přesně to mě napadlo. Když teda škrkavky diagnostikoval vet, tak proč rovnou neporadil odčervení.
tak prý ještě zkusí kortikoidy
Kortikoidy na zánět vemene? Který tam možná ani není?
Prý ho krávy dokáží nějak zapouzdřit a prostě s ním dál žijí.
Na to bych nespoléhala. Hřebík dokáže putovat a nadělat neplechu. Proto se dávaly a dávají do bachoru ferity (magnety).
jestli nějakej hřebík perforoval žaludek nebo střevo
Spíš perforuje srdce nebo plíce.
Mami, tak abysme přešly k důležitejm věcem, už jsem nastudovala, jak vybudovat to kachní jezírko..”🤣🤣🤣
A to je hezké. Že jezírko pro kachny je důležitější než oprava domu nebo vnoučata.🙂
U nás jsou už vlaštovky pryč. I jiřičky.
zůstává důlek
Městnavý otok? Na to býval skvělý Amastol. Nějaké chladivé mazání? Diuretika? Omezit (sebrat) zelené? Jenom nápady.
Já nevím, ale pokud má vemeno nabouchané mlékem, které nejde vydojit - asi bych šrot nedávala.
Lidi to zobat smí, ale zvířatům se to dát nemuže? Divné.
Lidi nejíme. Zvířata ano.
zato mi sežrali muškáty
Asi na nich byli ti slimáci… Tak to vzali poctivě.😉
Není problém mytí auta doma, ale o odvod vody
Tak nějak. Já, když jsem si kdysi myla auto před barákem (teď už jsem líná a vycházím z teorie, že dřív nebo později oprší), tak jsem vodu z kýblu lila rovnou do kanálu. Podotýkám, bez saponátu, jenom špinavou.
on tam možná nějaký zánět je,
Zkusit orientační NK test? Ale to vet určitě ví.