06.03.2026, 08:34:12 xxx.xxx.224.101
A proto jsem už několikrát využila služeb mých kamarádek veterinářek.
Protože vím, do čeho jdu.😉
A proto jsem už několikrát využila služeb mých kamarádek veterinářek.
Protože vím, do čeho jdu.😉
Já je otevřu, ale moc veselé mi nepřipadají. Očividně mám jiný druh humoru.
No, jestli to někdo určí, tak je opravdu frajer! Já bych na první fotce ani nepoznala. že je to netopýr.
jak mi šly nebo spíš nešly slovní úlohy
Což o to, ty mi ještě jakž takž šly. Já troskotala na pohybových úlohách - jeden vlak, druhý vlak - jak se různě dojížděly a předjížděly…
A tak asi jo - malé množství tekutiny se nejspíš vsákne v tom bachoru. Možná i větší.
Ale do džusu bych to nedávala.
kto si nebude schopny kupit nove ponozky
Já před mnoha a mnoha léty taky štupovala. Rychle mě to přešlo. Lehce dírkované ponožky pak byly na běhání nebo ke koním. A poté jejich pouť skončila v odpadkovém koši.
Buggyra:A vlastně… rovnou do slezu… to je prů*r? Však kvasnice by byly skoro jako ideální ve střevě, ne?
Ne, není to prů*er.. Ve střevě rozhodně neuškodí.
Ale kombinace kvasnic a cukru se dává hlavně pro mikroflóru v bachoru, kde se odehrává podstatná část trávení a vstřebávání živin.
Ale třeba jsou to Skoti
Spíš Irové. Nebo Welshové? Ouplně to nepoznám.
Jsem úplně nepochopila, co nevím.
Kvasnice bych dala s džusem do stříkačky
Jenom, aby to neodteklo rovnou do slezu. To je právě ten problém s přežvýkavci.
efe:Díky.
A ještě jsem pls zjitila, že přestaly chodit mailový upozornění na soukr. zprávy.
Souhlas. Ale bez toho můžu žít.
nevím jako na co čekali.
Upřímně, já taky ne. Tohle je přece jasná indikace na hospitalizaci. Viz hmn.
nenapadá vás někoho,jak jí to podat jinak než v jídle?
Přidat prachobyčejný cukr?
A tak zase máte jiné přednosti. Zachraňujete psí dušičky.
Naučil se být ve střehu a uhýbat
Můj mladší kocour ne. Mockrát nakopnut a přišlápnut (obojí opravdu neúmyslně - ve tmě je černý kocour vidět dost blbě) - nepoučen.
lehají si zásadně tam, kde nejvíc překáží
Nebo si dřepnou a začnou se důležitě čistit. Ideálně ve dveřích po ránu, kdy člověk nejvíc chvátá do práce.
Horsana:Edit- k hryzancu doslo pri podavani mrkvy.
Kamarádce takhle kůň ukousnul kus prstu - teda jenom část posledního článku. Když to nevíte, tak si ani nevšimnete. Nebyl to z jeho strany zlý úmysl, prostě s radostí chňapnul a kamarádka včas neucukla.
je nejaky magicky spln?
Včera mělo být zatmění. Ale já v noci spím.
Vyšetření reprovetem není rozhodně na škodu.
ví o tom kometa něco?
Neví. Nesnáším studium vyhlášek. Ale nějak se mi to nezdá. Že by kopyta strouhali jenom veti nebo veterinární technici. Ti se učí jiné věci.