03.03.2026, 11:53:35 xxx.xxx.224.101
Dobrý den, je to drvodělka.
Ehm, odpovídáte na 8 let starý příspěvek. To už se trochu ztrácí souvislost.
Dobrý den, je to drvodělka.
Ehm, odpovídáte na 8 let starý příspěvek. To už se trochu ztrácí souvislost.
Už jsem si ho dělala.
Zvláštní, že napoprvé mi označilo jako špatnou odpověď shiba inu a teď je špatně akita.
Buggyra:Kamarádka má koně, co byl špatně vykastrovaný, má zbytek čehosi z varlete v břišní dutině a zdatně vyrobil potomka. 🙂
To je přesně ono! Kolegyně s 30letou veterinární praxí už neříká - to není možné. Protože je. Všechno.
Ibaze by mal Gustavos gulku/y v bruchu
V tom případě by měl být neplodný, ne? I když - kamarádka povídala, že její expřítel choval ovce, měl ve stádě oboustranného kryptorchida a byla po něm jehňata. Příroda umí překvapit.
ze moje prava noha odmita spolupracovat a plnit svou funkci.
Takhle začala má vyhřezlá ploténka…Ve fázi, kdy už bolest přestala a já za sebou tahala nohu. Proběhl RTG nebo MR?
když budu mít jednoho malýho psa,
Mám dva kocoury, dohromady 8,5 kg + ještě přikrmuju kočku, která si nás před pár měsíci adoptovala. K řezníkovi chodím každý týden, nechám tam cca 300 Kč. + kupuju i konzervy pro případ, že by maso došlo.
Verun:Až budou borůvky, bude to tasemnice liščí…
Přesně tak. 😉
Se divím, že jsem vůbec do dnešní doby přežila. Borůvky, jablko rovnou ze stromu, mrkev ze záhonu… - měla jsem u babiček hezké dětství. Bez internetu.
Nejhorší je smrt z vyděšení.
ale protože monitoring nebyl, tak se o tom nevědělo?
Ale byl. Jenom se z toho nedělal takový humbuk v médiích.
Jsme se shodly s janaa.
Sardullah:No tak to ani nebudu nic rozklikávat…
Já taky ne.
M.H.:Ahoj, pro koho jsou vhodné tyto granule? Je to pro psa s alergií na mléčné výrobky? Děkuji, M.
Alergie na kasein nebo intolerance laktózy? Ne každý to rozlišuje.
Ale, jak píše Lupus, není důvod tím psa krmit.
Když to začalo vypadat blbě, jako že se to špiní (ten španěl měl fakt mastnou srst…),
Jsem si vzpomněla - za mého mládí se pod filcovku dával tzv. vi(y)štuch, který nasál pot a špínu.
Mulica sa dnes nasrala pri osetrovani ran
No jo, už mu otrnulo.
Mohly letět "nočním spojem?"
Myslím, že mohly.
Orionka:Na úpolíny je ještě dooost času. Tavolíny (nebo talovíny?) to jsou.
Jsem si to schválně našla. Mně se líbí víc tavolín - to je slovensky. Česky je to talovín.😉
Ideálně latinsky - Eranthis, to se nesplete.
jara.t:Dnes ráno po osmé hodině 1. holub hřivnáč.
Tady už jsou taky.
https://zrzavec.com.cz/2021/07/20/ale-protoze-byla-dovolena/?preview_id=123610&preview_nonce=ee47d1545c&preview=true
Proč mi to píše, že nemám oprávnění otevřít náhled? Všechny další odkazy mi fungují bez problémů.
dřív koně měli víc “uniformní ” postavy,takže opravdu sedlo sedělo na více koní v oddílech
ještě podsedlovky - byly z vlny - filce
Obojí si pamatuji.
co ty zrzavé mrchy nechají po výběhu.
Nebo vedle auta poté, co si srnec vyloupnul parůžek o mé brzdové světlo. Vozím ho sebou na památku (3 650 Kč stálo nové). Takže jsem taky pytlák?
Zrzavci:a jak?
ehehe, vím, že telefénem, myslím, jak je na tom.
Dobře. Zněla velmi optimisticky, chrlila na mě informace jednu přes druhou. Reoperace se povedla a chodí! Bez bolestí.
Mluvil za tu dobu někdo s Bobi?
Já ano.