18.02.2026, 14:27:10 xxx.xxx.224.101
kde se můžu dobrat čísla kam zaslat příspěvek
Ideálně pošlete SZ přímo Horsaně. A technická - je snazší poslat eura než koruny. Aspoň teda u KB.
kde se můžu dobrat čísla kam zaslat příspěvek
Ideálně pošlete SZ přímo Horsaně. A technická - je snazší poslat eura než koruny. Aspoň teda u KB.
impact:🫣😂
Nechápu. To si nevšimli hned, že je štěně hubené? To se jim rozsvítilo až cestou v autě?
udělala efektní piruetu s hnula si s nečím
Já si naštěstí nehnula s ničím, ale prostě to klouže.
Daja:Kometko tak co už došly? Jestli můžu poslat?
Vydržte. Čekám na reakci od Horsany. Nechci ji popohánět. Má toho až kam.
večer to zmrzlo a máme raníčko a brutálně sněží… mě už to nebaví.
Tak nějak. Večer sněží, ráno člověk ani neodtrhne stěrače a na chodníku se pak může zabít.
Takže se vám nohy rozjedou v tu ránu kdekoliv
Já dneska při cestě do práce ujela jenom dvakrát. A to jsem si fakt dávala pozor.
chci nejdřív počkat, jestli ty moje dorazily
Z mého účtu částka odešla. Tak snad se objeví na té správné druhé straně.
Pokud někdo víte jak na to , klidně pošlu Vám a vy to přepošle te🫣pomóóóc.
Já to klidně pošlu, ale chci nejdřív počkat, jestli ty moje dorazily. Musela jsem to poslat v eurech, protože v korunách po mně chtěli spoustu údajů.
kdo další ?
Já už poslala.
Tenurri:Mně přijde, že už je teda na hranici podvýživy…ne že je jen hubený…ještě aby tak měl nějaký další problém k tomu…ale možná jen plaším.
Co třeba Calopet pasta?
Buggyra:No na veterině je síto už při přijímačkách.
Už taky ne.
Co vím od našich absolventů, tak nejdřív bylo třeba získat 80 bodů, pak 60 a teď už stačí 40.
Daja:No není musherka zlatá👍? JE👍.
Je. Ale, jak jsem paranoidní a černá kronika - uvítala bych přlilbu na hlavě.
Proč mě napadla AI?
ve sportovce se cena pohybuje za jednu lekci 1 000 a více korun…za lekci noseworku také zhruba tak…
Tak to je víc jak u koní. Ale tam jsou zase vyšší náklady za ustájení a vybavení.
tak u nás nastoupilo do ročníku 150 lidí, z toho do druhého ročníku postoupilo 50.
Takové síto nebylo za nás ani na veterině.
Elisak:Kdysi když jsem vybírala obojky, tak jsem někde narazila na to že ty kovový spony jsou sice hezký, ale poruchový, že plastový jsou spolehlivější.
To se mi moc nezdá. Za mě plast v mrazech trpí a nevydrží. Proto jsem zavrhla plastové kolíčky na prádlo a kupuji zásadně dřevěné. Protože ty vydrží, i když je v zimě zapomenu venku.
což budou potřebovat na tý vejšce,
Budou to potřebovat i na té střední.
Určitě to půjde zadat i v internetovém bankovnictví
Určitě. Pro nás s hloupým telefonem.
Horsana:Mno, neda, lebo akosi neviem, ako sa take veci ako Donio, ci co robia 🙄
Však účet si můžete založit sama, ne? Nemusíte přes žádnou sbírku.
Pak ho tady jenom zveřejníte. Nebo do SZ.
To si myslím nebude pro nikoho finančně likvidační. Já jsem pro.