08.02.2026, 09:32:18 xxx.xxx.147.163
Fram na to není ani anatomicky přizpůsobenej, na to věčný čumění nahoru
Tohle perfektně ovládá mladší kocour, když mu nesu misku s krmením. 🙂
Fram na to není ani anatomicky přizpůsobenej, na to věčný čumění nahoru
Tohle perfektně ovládá mladší kocour, když mu nesu misku s krmením. 🙂
Mně to sedlo přijde i moc vepředu, na lopatce.
Ušití uzdečky na míru úplně momentálně nechci.
Proč ne? Problém by byl snadno a rychle vyřešen.
tady je bahno křížený s ledem
🙂
Jsem alergická na slovo “adopce”. A nemám ráda útulky, které požadují plošně kastraci.
že mladí ztratili schopnost rozpoznat hezké od hnusného, ušlechtilé od primitivně zaostalého, slušné od neslušného.
Mýlíte se. Já s mladými lidmi pracuji a rozhodně tomu tak není.
Nejsou potetovaní, umí pozdravit a dát přednost ve dveřích.
To souhlasím. Že diagnóza nemusí být správná. Výsledky vyšetření krve ohledně hormonů (T4, TSH) zadavatelka neuvedla.
Verun:A co má být na té uzdečce anatomického…?🤔
Čelenka, natylník…?
Taky úplně nechápu. Přizpůsobení koňské hlavě - tak si vyberu padnoucí uzdečku, případně nechám ušít na míru. Přijde mi to jako reklamní tah.
pak se během noci různě valím ze strany na stranu podle toho, co zrovna bolí nebo je přeleželé.
Tak nějak. Takže se převaluju z pravé strany na záda a na levý bok - případně obráceně. Každé ráno srovnávám zmuchlané prostěradlo 😉
Odvodili jsme logicky. Levothyroxin se dává při hypofunkci štítné žlázy. Kdy (nejen) psi tloustnou. Hubnutí je divné.
Ano. Ale dopoledne mi toho strejda gůgl nabídnul víc, teď se mi to nezobrazuje. Zvláštní.
Mně ne. 😉Ale nemůžu kvůli krční a bederní páteři.
No to já bych musela spát v závěsu jako netopýr.
Na břiše jsem se odnaučila spát po operaci plotýnky - bylo mi nedoporučeno. Při spaní na zádech mě bolí bedra. Když bych neměla spát na levém boku, tak zbývá jenom pravý a to celou noc nevydržím - přeležela bych si ucho.
Já teda nevím, zadala jsem westernová anatomická uzdečka a strejda gůgl vyplivnul heapco, Kamír, Aurashop…
Díky všem za rady a doporučení.
Jak píše Lupus - natrénovat a zautomatizovat reakci na krizovou situaci. Kdo je připraven, není překvapen.
Tak jsme se hezky “shodli”. 😉
Zeptám se kolegů myslivců.
Otázka nevíte o něčem co by pomohlo?
Spánková laboratoř? Vyšetření dýchacích cest?
ale problém je to nesoukromí
Ale pořád vím, že je to dočasné. Stejně, jako když jedu s turisty na týdenní pobyt. A “vyfasuji” chrápající spolubydlící.
Pro mě smutné, že by někomu slovenština dělala problém. Asi jsem už stará.
Bydlet s někým takto na pokoji delší dobu, tak mě klepne.
Mě taky. Nebo by to skončilo vraždou.