04.02.2026, 20:28:49 xxx.xxx.147.163
10 cm mi na mývala přijde hodně. A postrádám otisk předních končetin. Možná všechno jezevec?
10 cm mi na mývala přijde hodně. A postrádám otisk předních končetin. Možná všechno jezevec?
mám obecně problém s usínáním a navíc jsem sova…
To bude ono. Já usínám bez problémů a jsem skřivánek. Pravda, s postupujícím věkem se v noci častěji probouzím a občas nemůžu znovu zabrat. Ale zatím zvládám bez prášků.
prostě jen potřebuju v noci naprostý soukromí.
Já taky spím jenom s kocourem. Občas. A v té nemocnici vím, že když nebudu kvůli někomu spát v noci, tak můžu přes den. A je to na omezenou dobu, takže to psychicky dám. Ale neumím si představit hypotetickou situaci v domově důchodců, kdy bych měla “nafurt” nějakou chrápající spolubydlící.
No já tam vždycky spala dobře - jako jo, ráno vlítnou sestry a uklízečka, ale velká vizita byla dvakrát týdně a o víkendech je tam vyloženě nuda. Takže jsem mohla spát po snídani, před obědem, po obědě, odpoledne… A když jsem nespala, tak jsem si četla.
A na spolutrpitelky jsem měla vždycky štěstí.
spánek léči a pomáhá
Přesně tak. Já si v nemocnici vždycky odpočinula.
Jediné injekční odčervovadlo, které mě napadá, je Ivomec. A ten není určený pro psy. Proto jsem hned zbystřila. Ale chápu, že po 25 letech si název přípravku nepamatujete.
Obrátila bych se na ČSO.
Tak Imaverol místně použít lze. Jinak Ecosin, existuje i vakcinace - BiofelM.
A tak je to přirozené. V přírodě by taky nezůstala nazmar.
Mně takhle kocour uzmul jeden kuřízek. Musel ho zhltnout jako ta krajta, nenašla jsem po něm ani stopu. Stačilo mu pár minut, kdy s ním byl o samotě.
Koukněte na nový článek - Toxoplazmóza a úzkost u psů. Docela mě pobavil - pozor na syrové maso! (taky si s chutí dám tatarák). A že jsou úzkostnější malí psi? Jasně, když se s nimi jako se psy nejedná (což teda článek zmiňuje). Čest výjimkám, jako je Kilian.
A na ty obtížnější prvky, který přišly potom, musely ty holky být lehčí.
Jasně. Ale myslím, že v tom případě už to není podle hesla "Sportem ku zdraví!" Což vrcholový sport dávno není.
Věra Čáslavská vyhrávala, když jí bylo 26 - takže normální ženská.. Z dnešního pohledu už byla babička.
Je to ve všech sportech - když někdo nezačne běhat po kurtu nebo bruslit na ledě v 5 letech, tak nemá šanci.
jakože vopravdovou rehabilitaci
To asi ne. Já zažila jenom masáže.
musela jsem nechat dát injekci psům,
Docela by mě zajímalo, jakou injekci na prašivinu.
Problém kočka kastrovaná + nekastrovaná nevidím.
Jenom mě překvapuje, že někdo má doma nekastrovanou kočku. To vám neznačkuje? A zdravotní rizika vás nechávají chladnou, i když o nich víte?
Ale to vám ten wellness pobyt nabízí a může splnit. Akorát to nebude úplně levné, no. Ale co si zaplatíte, to dostanete.
Mně ho před léty koupily mé bývalé děti a móóc jsem si to užila.
To jsou samé tyčky tyčky,
Tyčky tyčky, samý bulimičky - jak zpívá Ewa Farna v jedné ze svých písní.😉
Už jsem zapomněla, co jsem před léty dostala na “plesnivého” kocoura. Zeptám se.
Můžete potírat obyč octem - ten toxický určitě není.
U koček je blbý, že si všechno olížou + jsou citlivé na spoustu přípravků.
Předpokládám, že ta plíseň byla spolehlivě diagnostikována mikroskopicky.
(neříká se tomu nějak jinak? Je to ve tvaru sporťácké podprsenky, ale je to určené jako vrchní oděv
Top?
ale vypadám v tom jak naprcaná jitrnice…
Jsem si vzpomněla, jak si kolegyně, taky u Vietnamce, chtěla koupit rovněž šaty. Není tlustá, ale má prostě ženské tvary. Jiné než Vietnamky. Takže se taky narvala do různých šatů, které bohužel nemilosrdně obkreslily všechny křivky a sem tam i nějaký ten špíček, prodavač vykřikoval “suší, paní, suší!”, zatímco kolegyně měla pocit, že má celulitidu i na lokti.