19.01.2026, 09:23:21 xxx.xxx.224.101
..I tyhle parkury ve vyšších třídách tam byly, fakt nechápu…
Takhle složité nejsou ani parkury stupně T pro koně… Já se svým orientačním (ne)smyslem bych byla úplně v pytli.
..I tyhle parkury ve vyšších třídách tam byly, fakt nechápu…
Takhle složité nejsou ani parkury stupně T pro koně… Já se svým orientačním (ne)smyslem bych byla úplně v pytli.
U nás taky krásně jasno, bylo vidět až na Praděd
Ten kostelík mi připomíná Zátor.
svatá pravda
Odkaz od Tom nebyl vtipný. Odstraněno.
pindat selektivně jen do něčeho
Přesně tak, pindám jenom do toho, čemu rozumím. Což chov včel není. Ač jsem z něj měla za 1, ale to už je víc jak 35 let zpátky.
A drtivá většina zdejších majitelek "čoklů" ví o včelách stejné kulové jako já. Takže pláčete na špatném hrobě.
dokonce se na to třeba i zeptají
Jiný než 3% vám neprodají. Ale i ten může leptat.
když měl někdo narozky,
Přesně tak. Když měla sestra nebo já narozeniny (coby děti), tak jsme šli jako rodina do restaurace a dávali si kuřecí plátek s broskví + hranolky a jako dezert právě nanukáč se šlehačkou.
Buggyra:No to ten hypermangan taky. Záleží na koncentraci…
To vím. Proto píšu o slabém hypermaganu.
Prozradíte mi souvislost?
Gem MDR1. Zvýšená citlivost u kolií. Třeba na ivermectin. Nedávno jsem to probírala, proto mě to napadlo.
Verun:Šlonzák?spíš Polsko?
Spíš. Podle strejdy Gůgla.
Stála 5 Kčs
To si pamatuji. Ale přijde mi, že chutná pořád stejně. Na rozdíl od nanukového dortu. Ten jsem přestala kupovat už dávno.
peroxid, ten vyšumí a není,
Ale zase může leptat…
(V Liberci takovou paní doktorku máme).
Není to náhodou Klára Pospíšilová? Byly jsme spolu v ročníku.
Betadina, slabý hypermangan i řepík je pro kočku OK.
Já to řešila i s pár majiteli kraťand
Nemá přístup ke koňským koblížkům?
Ne úplně bolestivé, ale nepříjemné.
Apoquel je určen jenom pro psy. To už mi přijde lepší tan Fenistil.
Ale jak jsem psala výše, hlavní je zjistit, proč PROČ se kočka drbe. Někdy pomůže odčervení (tyhle svědící drbací akce dělají škrkavky nebo blechy) nebo kastrace.
význam injekce B 12,
Za mě ne.
B 12 má vztah ke krvetvorbě. Ale co si pamatuji ze školy, dávali a dávají to veterináři, když si neví rady. Protože B 12 v injekcích má hezkou barvu, což psychologicky působí lépe než něco průhledného. A nic se tím nezkazí.
Kožní problémy jsou prekérka. Zjistit příčinu a tím pádem nasadit vhodnou léčbu je často na dlouho. I u lidí.
Myslíte, že je to tak dvoudenní nasátí?
Díky vám jsem si zagůglila, (z parazitologie jsem sice měla za 1, ale to je už hodně dávno) a tahle velikost odpovídá min 5 dnům - pokud to teda není otesánek.😉
Bobca:ale vždyť to je už dost dloho,co jsem tady…takže kliknu,že to nechci dostávat
Jestli sis tam nesmazala profil jako my ostatní, tak je jedno, jak jsi tady dlouho.
Ronja s motejlem:Blbě mi to fotí, ale to jako fakt??? Fakt!
Se oteplilo, no.
Bobca:Už 2x jsem měla připomínku z iFauny na “hromadných” a dnes už i na “doručených”….Vy taky??
Já taky nic.
Možná začal krmit někdo na příhodnějším míste.?
Krmím léta stejně - koule jsou na túji a slunečnice na venkovním parapetu - a ta mizí.