Mám v duchu pomyslnou krabici, do které dávám lidi, kteří pro mě přestali existovat. U veřejně známých lidí, jako jsou například umělci (neboli odjakživa komedianti, které z každé slušné vsi hnali klackem ještě před 120 lety), je to tak, že mají většinou nějak pokřivené mozky skoro všichni, asi proto, že vůbec netuší, co je to skutečná práce a umí jen dělat kašpárky a šašky. Jako tajtrdlíci se snaží zalíbit těm panským rukám, které jim hází kosti z hostiny a oni je spolu se psy pod stoly pánů lačně a vděčně ohlodávají a lísají se k jejich nohám pod pomyslnými stoly. Vedle Hřebejka, obou Svěráků, hlavně staršího, Štěpánové, Magdy Vašáryové, Kňažka a podobných tam dnes přibyl i herec Trojan za ostudu, kterou v objetí se Šimečkovci předvedl v Bratislavě. Měl jsem ho rád za jeho herectví, ale když jsem dnes zjistil jaký je uvnitř, zmizí z mého života i on.
Přiznám se, že nějak nedokážu dokoukat film, kde se objeví někdo z té krabice. Na druhou stranu je fakt, že spousta veřejně známých lidí mlčí a v tom hnusu se neangažuje. Ale bohužel mlčí. A pak tu jsou i takoví jako Jožo Ráž nebo Ivan Vyskočil (a někteří další), kteří se nebojí říct veřejně pravdu.
Jen připomenu, co progresivci za 35 let způsobili, kam dovedli naše národy, Čehy a Slováky, bývalé Československo. Přišel mi takový krátký pořad na whats up, pokusím se to sem přepsat. Vím to dávno a jak je patrné, nejsem sám kdo smýšlí jako já.
Ukažte mi jedinou zemi na planetě s pouhými 15 miliony lidí dvou maličkých národů, která dokázala vyvíjet a vyrábět proudová oetadla, dopravní letadla, traktory, nákladní automobily, lokomotivy a celé vlaky, motocykly, osobní automobily, špičkové zbraně, radary, tkalcovské stavy, zemědělské stroje, turbíny, atomové reaktory, průmyslové celky na klíč, například cukrovary, námořní lodě, tanky vysoké kvality, sklářské výrobky žádané po celém světě. Podíleli jsme se na výzkumu vesmíru, byla zde vyráběna kvalitní ocel a to vše nejen pro uspokojení tuzemských potřeb, ale vše jsme vyváželi do celého světa. Byli jsme úplně soběstační ve výrobě potravin, bez jediné koruny státního dluhu, naopak se značnými pohledávkami v zahraničí. Že jsme jelcinovskému, tehdy proamericky směřujícímu Rusku odpustili astronomický dluh je jiná kapitola. To se “zapomnělo” a nikdo za to není potrestán.
Dnes nevyvíjíme a nevyrábíme nic. Jsme pouhou montovnou aut cizích značek, kolonií lidí, kteří dřou za třetinové platy na Západní vzory. Nepatří nám nic a dokonce ani voda a ani uhlí pod zemí a další suroviny. Vlezli jsme do řiti Západu a jsme pouhým odbytištěm jejich cetek a laciných šuntů na jedno použití, které ale už nevyrábí opěvovaný Západ, ten vše jen v rámci globalizace přeprodává a vydírá tak hlavně Asijské rozvojové země. Polopatě, globalisté nám laciné čínské a jiné cetky překupují a předražují úplně stejně, jako laciný Ruský plyn.
Máme tu nejdražší byty a všichni mladí jsou astronomicky zadlužení. Je záměr aby mladí, museli brát předražené hypotéky, pak jsou vydíratelní a musí držet hubu a krok. Jíme tu podřadné potraviny, naše žaludky jsou odpadkovými koši na potraviny, které se Západ štítí jíst. Maso z dobytka pasoucího se na našich pastvinách Češi nejedí, to skončí na talířích na Západě. A tak by se dalo ve výčtu nenápadných plíživých hrůz pokračovat dlouho. Pohrdají námi, nezapomenu jak nás skloňovali, když jsme (JÁ NE!!!!) chtěli vstoupit do EU a takovým Rumunům, Bulharům a Litvě A DALŠÍM TEHDY ZAOSTALÝM ZEMÍM nedělali zlomek potíží co nám, chtěli a ponížili nás a my jim to tolerovali. Mladí pitomečci si to neuzvědomují a myslí, že je to tak normální. Není. Jen se hraje o čas, aby takoví jako já vymřeli a nebyl nikdo, kdo pamatuje lepší časy. Někteří staří dělají, že na to zapomněli, zhlédli se v progresivním liberalizmu (co je k tomu vede neumím pochopit). Sečtělejší právě na tomto pochopí, proč Mojžíš vodil dokola po relativně maličké poušti, kterou i s těhotnými, starci a dobytkem šlo přejít za půl roku, celých 40 let. Z té naší Mojžíšovy čtyřicítky už uplynulo 35 let…
Zkuste mi někdo rozumně, abych to i já uměl pochopit, vysvětlit, jak se mohlo stát, že náš úhlavní nepřítel nám nabízí plyn za Korunu a my ho od svých spojenců, ten stejný Ruský plyn kupujeme za tři Koruny? Já si pod názvy přítel a neřítel představuji něco jiného než je nám vnuceno nynějšími mocipány. Jak to, že vyrábíme nejlacinější el en na světě a máme (Česko) nejdražší na planetě? Co za školy mohl asi tak vystudovat (zatímco pracující makali 9 let ve fabrikách, na stavbách, na polích, oni se váleli ve školách) takový Trojan? Toto je vděk za to, že mu a jemu podobným bylo umožněno dostat se na nynější post? Zatímco jiní na ně museli dělat? Jak může vypustit z držky, že je zlé Slovensko, když vypne el en do Ukrajiny a ani nemukne, že Ukrajina zastavila plyn pro Slovensko? (nejen tam, snaží se bezostyšně vydírat nejen Slovensko) Ten člověk nemůže mít smysly v pořádku! Bylo by je potřeba dát na pár let k popelářům, aby se jim v těch palicích rozsvítilo!