Už na to Česko ekonomicky nemá. Už ne. Vše se tu zničilo a dostali nás na úroveň Rumunska a Litvy. Ale já tvrdím, že Češi i Slováci by opět vstali rychle z popela a opět by předvedli světu, že to byli oni, hlavně Češi, kdo dal světu nejvíce vynálezů, které dnes používá celý svět, nejvíce umělců a humanistů a ani jediného masového vraha (Žižku nám snad Bůh odpustí). Už jsem tu nepatrný zlomek českých hybatelů někde vypsal, bez sebemenšího ohlasu.
Apropos. Zkuste si vzpomenout na jednoho jediného hudebního skladatele Poláka, podotýkám, že Chopin byl Francouz. Znáte jediného vynálezce ze Slovinska, Rumunska, nebo Černé Hory? Kolik malířů má Norsko? Kolik vynálezců Turecko? Co dali světu Švédové, tedy kromě milionů mrtvých ve Třicetileté válce? Chci jediného malilinkatého spisovatele, skladatele, lékaře, vím o jediném vynálezci smrtící výbušniny, jinak nic, tma…
Vím jistě, že nemusím pokračovat, toto mi nelze vyvrátit, protže to jsou fakta. A to všechno dokázal náš malinký nárůdeček i když o něm vždy rozhodovali jinde. Vás dusili Uhři a jen jste se od nich osvobodili, ukázali jste světu, že jste jako my, co za pár let dokázaly jiné národy jako my a vy? Nedávno jsem tu vypsal, co všechno Československo vyvíjelo, vivinulo, vyrábělo a prodávalo do celého světa. Stačí se zbavit otroctví a ihnhed by se potenciál našich zemí projevil. Opět, jako už tolikrát.
Je to jako u včel. Snadno se srovná síla když se nejsilnější podrazí a ukradne se jim nadbytek a nacpe se to líným a blbým lůzrům, neschpopným cokoli vymyslet. A přesně to je princip EU. Nejsem naivní, EU se rozpadne, ale ještě před tím nás ožebračí ještě víc a patrně vyprovokuje válku. O konci NATO si už štěbetají vravci určitě i na slovenských střechách. Když z EU vystoupíme, budeme mít náskok. Ano, neschopní a líní tam chtějí zůstat co nejdéle.
Pamatujete jistě kolektivizaci. Do družstva u nás chtěli jen ti, co místo práce na svých polích měli plevel a seděli v hospodě a doma měli podvýživené prašivé tuberácké krávy. Takový dobytek nadšeně odvedli do JZD aby nemuseli platit veterináře a nebo spíš rasa. Pak jejich potomci dostali v restitucích zdravý dobytek a moderní stroje místo zrezlých krámů vyrobených za Rakouska nebo před válkou. A tak dále. Podívejte se do Ameriky, najednou už slovo národní (nacionální) přestalo být sprostým slovem a najdenou jsou na světě už zase jen dvě pohlaví a vyžene 11 milionů parazitů, myslím, už to začalo. Ovšem to je potřeba nesledovat veřejnoprávní média. A neukájet se nadějí s EU na věčné časy a nikdy jinak. Poslední věčné časy trvaly 41 let, mohlo by to být kratší. Ne v Boha, v lidi věřím.
Tací s vaším uvažováním tvrdili, že bez SSSR a RVHP nemáme ekonomicky šanci přežít a že se východní blok nemůže rozpadnout, protože ekonomické vazby jsou nezrušitelné a stejně tak vazby (jha) bezpečnostní. Pamatuju to já, musíte to pamatovat taky. Tak nepište bludy o tom, jak jsme bez koloniálních otrokářů vystaveni hladu a bezbranní bez spolku rozdmychávajího jen války. Postřehl jste, že NATO nemusí své členy bránit když se mu nebude chtít? Kde berete jistotu, že se jim chtít bude? Vy.erou se na nás jako Západ v září roku 1938 v Mnichově a bezpočtukrát předtím. Ano, Západu já nevěřím nic! Vždy nás jen zrazoval a ponižoval, v tom máte naprostou pravdu. Já nezapomněl co mi vysvětlili rodiče a na koho si je třeba dát pozor a komu nikdy nevěřit, já ne.
A tak dále.