08.01.2026, 09:34:43 xxx.xxx.224.101
Ha:Dieselový generátor 😄👍
Asi si sedím na vedení. V čem spočívá vtip?
Ha:Dieselový generátor 😄👍
Asi si sedím na vedení. V čem spočívá vtip?
to mu nikdo nedá
Nedá.
Taky není pes, ale stojí to za to
Já jsem se pána zeptala, jestli se jaksi neukliknul. Že za půl mega seženu už slušného koně. A prý, že ne. Ale nakonec slevil na 30 000.😉
Možná psal inzerát pod vlivem?
Bobca:Dájo..Když už se musí,tak se otírají vyždímanou hadérkou,namočenou do octové vody..
Hm?mám pravdu?Bodlinko?
Viz acher - vejce neumývat (jedno čím).
(překvapivě ty, které to často přehánějí s hygienou
To není překvapivé - přílišná hygiena škodí, protože pH.
Jak dlouho vlastně vydrží pavouk bez žrádla?
Dlouho. V řádu měsíců.
jak můžete práci kantora vykonávat?
Snadno. Učím na SOŠ a většinu dětí obor baví. Je s nimi sranda a vyloženě mě nabíjejí.
že lidstvo neskutečně hloupne.
Hloupne. Vidím to na dětech, které učím. Jak se změnily za 30 let mé pedagogické praxe.
Dneska ráno jsem poslouchala v TV, jak je nedobré koukat už od batolete do mobilu nebo tabletu. Že se pak nerozvíjejí správně všechny části mozku. Něco na tom bude.
No, ony toho zase tolik nepřenášejí. Toxoplazmóza, svrab, občas plíseň.
U té tasemnice byste musela rozkousnout blechu jako mezihostitele.
To mi přijde rizikovější bezdomovec.
Říkám to porád. Buďme rádi, že nejsou tihle opeřenci větší.
Vývojové cykly některých parazitů jsou opravdu fascinující. A občas tak složité, že si říkám, proč to tak příroda vymyslela. Ale funguje to.
Udata hnědka Norrisová
Dělá čest svým praprapředkům tyranosaurům.
mně jsou hlavně podezřelý ty ceny
Mně taky. Ale zase nechci ani nemůžu mazat hlava nehlava. Na inzeráty jsem odpověděla a nic. Když je to opravdu podvod, tak většinou následuje reakce typu dotazník a nabídka dovozu z Polska nebo ze Španělska. Takže to nechávám na (ne)inteligenci potenciálního kupce.
U nás v 6 45 -16 stupňů. Jsme lepší.
Jo, čistokrevný bez PP je častý oxymoron.
U kavalíra za 5 000 se zdůrazňuje, jak je odčervený, očkovaný a čipovaný (což je jaksi samozřejmé, že jo) a diskrétně se o PP mlčí. Vtipné, že nad ním je kavalír rovnou avizovaný bez PP za 18 000.
Já vím, ale přece nebudeme jako oni.
Vždyť to Bodlinka napsala - stačí jednorázově. A pak podle potřeby - až si zase všimnete článků. Nebo odčervení min dvakrát ročně, i proti škrkavkám. Jsou přípravky, které berou i vnější parazity - mám na mysli hlavně klíšťata.
U (polo)venkovních koček je to prostě blbý.
Beagle a yorkšír odstraněno, ale kavalír a mops na rovinu píšou, že jsou bez PP.
Na notebooku.
ale inzerce vypadá celkem čistě.
Mně nějak uniká, v čem je tento způsob inzerce lepší. Když pořád nabízí psy bez PP a křížence. Byť v jiné sekci. Jak to vyselektuje množírny?