04.01.2026, 12:58:18 xxx.xxx.147.163
Velké mínus je za zvuk
Já si dneska pustila z ivysílání a žádný problém se zvukem nebyl.
Velké mínus je za zvuk
Já si dneska pustila z ivysílání a žádný problém se zvukem nebyl.
Článek tasemnice se dovede aktivně pohybovat ?
Ano.
Jinak viz bodlinka.
Bodlinka:Armandi a Kevini jsou většinou Lakatošovi
Ale jinak není úplně špatný nemít nevybočující jméno, pak třeba nejste ve třídě čtyři jako Terezy.
Já měla v jedné třídě šest Kateřin… Ale tím se zvýšila pravděpodobnost, že když dotyčnou takto oslovím, že se trefím.
Daja:Aha a co se s tím dá dělat? Tak jak u lidí? Punkce?
Hlavně zjistit, PROČ se tam ta voda tvoří.
Lokalizovala bych to nejspíš do trachey,ale ani plíce nevylučuji Starý kardiak s tlakem srdce na tracheu,nádor v mediastinu,co na ni tlačí,pokrocilý tracheal kolaps a chr bronchitis,jakékoliv závažnéjši onem DCD,kdyby bylo možno podle kašle odhadnout,o co jde,nepotřebovali bychom rentgeny ani uktrazvuk
Názor mé dvorní veterinářky.
Tak nějak. A souvislost s ohňostrojem je spekulativní.
Velmi doporučuji. Podle mě si na tom Mádl pěkně máknul, než sesbíral všechny informace. Ale výsledek za to stojí.
Sardullah:Tak já jsem ani nemyslela plemeno, v tom se spousta laiků neorientuje, spíš info o tom úhynu klisny…
Však jsem psala, že bez pitvy… Když najdu v boxe mrtvého koně, tak pouhým okem nepoznám nic.
že se odehrává nějaký smyšlený příběh
Tak on zase tak smyšlený nebyl.
kdo včera koukal na Vlny
Já je viděla loni (vlastně u předloni) v kině. Školní akce. A líbilo moc. Překvapilo mě, kolik dětí si to vybralo - měli ještě druhou možnost, nějaké fantasy.
A podívám se znovu v klidu na ivysílání.
Ad serióznost - plemeno gypsian není uznané - něco jako labradoodle u psů a příčina smrti bez pitvy je jenom spekulace.
To nic nemění na tom, že ohňostroj mohl způsobit úhyn a tak jako tak je to pro chovatele ztráta.
Dříve byli na vesnici kozy a ovce skoro u každé chalupy
Ovce ne, ale kozy, krávy, prasata, krůty… si pamatuji. Tak 20, 30 let zpátky. A nějak to všechno postupně vymizelo. I bez vlků. Staří poumírali a mladí nemají zájem.
Ale ten pes je v ohrožení života. Jestli je dva dny bez vody a potravy…
Pac a pusu na to🍾🍾🍾
Není ten malej ještě pod zákonem? Že už drží skleničku. 🙂
Sarah01:Tak dnes jsem konečně odmrazila ledničku, na zadní stěně byla námraza cca 8 cm, nekecám. Nechápu to. Je cca 2 roky stará. Asi to dám na nižší stupeň.
Nebo do ní furt někdo leze. 😉
Já myslela, že ty nové typy už mají nějaký ten antifroze či jak se tomu nadává.
Hezký… Heparoid nebo Ibalgin duo effect.
nejsme náhodou i bývalé sousedky?
Asi ne. Nedbalova 1703, kousek od (už neexistujícího) kina Sputnik, ve kterém jsem poprvé viděla Sedm statečných.
do Karviné 6
Neboli Stalingrad? Celé moje dětství. Pořád si pamatuji adresu.
Píšete cikánská kolonie - myslíte tzv. osmistovku?
Daja:ÓÓÓ děkují😉.
Není zač. Však je to pravda.
Děláte velmi, velmi záslužnou činnost.🌹