14.01.2026, 12:54:25 xxx.xxx.224.101
ale na druhou stranu se přece na ten mráz musí víc nafedrovat, ne?
To jsem si taky myslela.
ale na druhou stranu se přece na ten mráz musí víc nafedrovat, ne?
To jsem si taky myslela.
Co se děje?
Mně letos lojové koule taky nemizí tak rychle jako v předchozích letech. Samotná slunečnice ano.
Nerozporujem konkrétneho jedinca, ktorému nemusí sadnúť, ale rozhodne to neplatí plošne.
Asi tak. bavíme se o PADNOUCÍM sedle s ohledem na koně. Já jak člověk bych si vybrala drezurní.
Sám sedlář, který z toho mohl logicky mít kšeft jako Brno, mi sedlo s kostrou (jakékoliv) nedoporučil vůbec,
Může být. Já jezdila vesměs klasická ČT nebo jejich křížence. A jak jsem psala, ke konci své “kariéry” v drezurním speciálu, i vyjížďky.
. Já na osud taky nevěřím.
A to já jo. Přesněji řečeno na genetiku. Někdo se prokouří a prochlastá do devadesátky, kamarádka - štíhlá, zdravá výživa, nekuřačka, procházkující každý den se psem umřela v 52 letech na rakovinu plic.
acher:Mně to nesedí ani barevně.
To taky. Ani na tchoře stepního mi to nesedí.
že v drezurce prostě cobovi prosednu záda
To se mi nezdá. Když mám padnoucí sedlo a umím jezdit (nedrncám koni do zad a učím ho používat správné svaly)… Jako jo, nejezdila jsem na cobovi (ale pořád je to snad kůň) a poslední léta ani v lehkém cvalu, ale rozhodně si žádný kůň nestěžoval.
byl starý Mc Clean,
Znám. A v podstatě připomínal ten drezurní speciál. Dlouhé třmeny, takže žádná zátěž na kolena a kotníky.
ale bylo mi to na turistické ježdění nedoporučeno.
To teda nevím proč. Viz výše - nic nebolí. A i nějaká kláda na cestě se v tom dá skočit. Pamatuji si, jak si kamarádka pořizovala první drezurní speciál a Hauser ji ujišťoval, že v tom zvládne i metr. A kamarádka opáčila, že nic vyššího než oplůtek drezurního obdélníku skákat nehodlá.🙂
Vy myslíte, že neudržím vzpouzejícího se tříletka?
Kamarádka učila na škole s dost vysokým procentem romských dětí. A i při své výšce 160 cm zvládala chytit vzpurné dítko a vyřešit problém. Jakmile jí začalo cukat oko, všichni věděli, že jde do tuhého. Prostě ten správný stav přinas….
Koně možná udržíte, vzpouzející se tříleté dítě
Tříleté dítě snad ještě “přeperu”. To se hůř udrží ten kůň, který má půl tuny a víc.
By mě zajímalo, o jaká konkrétní ATB se jedná. Na podporu růstu jsou spíš anabolika.
ono je pro chlapy strašně ponižující “ prohrát” s ženskou
Ale ženská zase může nasadit své zbraně. Mně se to už mockrát osvědčilo. Úsměv úplně blbé bolndýny (mmch jsem brunetka) funguje. Pravda, nevím, jak zrovna v tomhle případě.
Ho trochu přeceňuješ.😉
Pravda. Slepice by měly pobíhat a poletovat po celém kurníku + ten závěrečný pohled do kamery…
Anonymní:
Jestli to není AI (dneska jeden neví), tak je to sakra bojový kocour (kočka).
Bobky nutno odkopat od země železnými hrabičkami
Tak nějak jsem ráda, že toto už nemusím. Asi jsem opravdu už stará.
Kor s tím přístupem majitele,
A co třeba mít předvolbu na policii a hodně hlasitě a včas volat?
Nebo na obec? Já takhle volala kvůli sousedovic kocourovi. Jiným sousedům ve vsi utekl AST a já se bála, aby se mu (kocourovi) něco nestalo. Jako, na psa jsem zařvala a kocour stačil zdrhnout. Nicméně jsem volala a zveličila, že se po bytovce pohybuje “bojové” plemeno a že se “bojím” i já. Měli přehled, volali majiteli, který si fenku odchytil.
z úplně KAŽDÉ anglie na jakémkoliv koni, vždy bolela kolena a kotníky
To mě zajímá, i když už nejezdím. Zkoušela jste drezurní speciál? Mně teda vyhovoval velmi. Nic nebolelo a pocit jistoty, že nevypadnu, velký.
Dám přednost holomrazu.
Já taky. Včera těch -18 nebyla úplně hitparáda, ale dnešní obleva je hnus fialovej. Všechno klouže a chřipečky budou mít pré.
Co třeba foto nebo video?