23.02.2026, 09:57:53 xxx.xxx.224.101
Ježiš jak čuměj na tý prostřední fotce
Přesně! Ta nemá chybu.
Ježiš jak čuměj na tý prostřední fotce
Přesně! Ta nemá chybu.
Horsana:Trening na dlhu cestu do ineho boxu zajtra.
Neuvěřitelné! Když to srovnám s původní fotkou… Je snad dvakrát větší.👍A uši má jak oslík.🐴
furosamid
Myslíte furosemid? Ten používají spíš žokejové nebo boxeři nebo judisti…, prostě lidi, kteří potřebují rychle srazit váhu. Je to diuretikum. Nevím, jak by to pomohlo koni k lepšímu výkonu. Leda, že by se před dostihem vymočil a pak by byl lehčí.
A máte taky někdo pijavice odzkoušené?
Já ne. Ale byla jsem s dětmi na exkurzi u Jihlavy, chov P.R.E. + 2 muly a tam pijavice používali.
Ziadali pustit zilou.
To jsem viděla naposled na studiích. Před 40 lety.
Pravda, k pijavicím se humánní medicína vrací.
To len aby ste boli v obraze, co ludia od chladasov dokazu.
Něco jako - středověk neskončil, středověk trvá. Kapela Lucie, píseň Černí andělé. Jsem si vzpomněla.
Ona celkově ta čeština není úplně brilantní.
voliera je malá
Takže se mi správně nezdála ta šířka? Já si to představovala a pořád mi z toho vycházel tunel, ve kterém tak tak roztáhnou křídla.
že nemá ani levé oko?
Má. Ale nad ním má jeden z těch příšerných dekubitů, to vás zmátlo.
Asi harmonizovat cakry, energie,
Já myslela, že toto jsou věci subtilní a éterické. Ne, že někdo bude ladit jako bimbání na kostelním zvoně.
Je to zazracny chlapec.
Neskutečné, jak se něco takového dokáže hojit!
tak tolik pěknej nebyl
Já mám právě opačnou zkušenost. Doma jsem ho měla na lednici asi 2 metry od okna a tak hezký jako ve škole nebyl.
Třeba někomu pro inspiraci.
No nevím, třeba zrovna ten lopatkovec - ve škole ho máme přímo pod oknem, východní strana a roste jak v džungli.
JanaJanaJanaJana:Prosim vás znáte se tu vůbec někdo osobně, že jste na sebe všichni tak hodní? 😀
Ne. Znám osobně jiné lidi, kteří se zrovna v tomto vlákně nevyskytují. Jo, s některými dalšími jsem mluvila po telefonu.
Ale virtuálně zdejší přispěvatele znám vesměs ještě z IF, což je hezkých pár let. A udělala jsem si obrázek. Myslím, že dost objektivní.
Daja:Kometko prosím Vaše číslo účtu ať Vám to pošlu a vy přepošlete. Pošlu i navíc pro Vás na převod😉. Děkuji🙏.
Máte SZ.
lebo to moze skoncit tak, ze ich budem posielat spat…
Já to rozhodně zpátky chtít nebudu. Myslím, že je dost zvířátek, o která se staráte. A za to vám patří velký dík.
No jo no, když si člověk místo psa pořídí lachtana…
Daja:Super kometko tak pokud to dopadne dobře tak se hlásím a s radostí pošlu, předem děkuji za pomoc🙏.
Tak jo, peníze dorazily.
silné říje můžou způsobit koliku plus změny počasí
Souhlas.
eliminovala bankovní poplatky. Mám taky Komerčku
KB si strhla 13 Kč a nějaké haléře…