12.03.2026, 16:53:15 xxx.xxx.147.163
Dejte do inzerce.
Dejte do inzerce.
Hlavně, když ne trenérečky
To se mu jednou stalo taky. Potkali jsme se v jídelně - on nezvykle v doktorském plášti a kalhotách (máme na maturity) a povídá nám - intimní informace, jsem naostro. Promokl tenkrát durch.
Zavání mi to množením??
Nebo překupnictvím. Mažu je. Ale paní je urputná.
Tady taky prší. Kolega, jezdící na kole, suší na radiátorech ve sborovně kalhoty a boty.
Navíc ty koně neznám,
Mezi cizí koně nelezu. Jinak jsem zvyklá, ale velmi obezřetná. Když se mi něco nezdá, radši je od sebe odeženu. Protože taky vím, čeho jsou schopní. A jsou mnohem rychlejší a větší a silnější než já.
Zrzavci:ze cely cas pocuvala
jste evidentě dobrý učitel - ka!
Naše statková Eliška taky soustředěně naslouchá. Rozhodně víc než někteří studenti.😉A nekouká při tom do mobilu.
Zoranova pamat a orientacia v priestore ma sokuje.
To je právě ta výhoda, když člověk jede na koni a ne v autě. Kůň má navigaci zabudovanou přirozeně. Do auta si ji musíte koupit. A stejně je schopná poslat vás stezkou pro chodce nebo cyklisty.
Buggyra:Je dobré si uvědomit, že TOTO je taky socka ;-)
Ale občanku (ani jiné) to po mně nechtělo.
Horsana:😂
kometa- ja som taka rada, ze v tom nie som sama 😂
Kolegyně učí ještě déle než já. A při předchozí třídě povídala - tak, mám tam dva kluky, ty už si pamatuji. Pak je tam jedna hodně drobná dívenka a jedna hodně velká - ty už si taky pamatuji. A teď se ještě musím naučit těch zbývajících 28. Které jsou všechny stejné. 🙂
Když je člověk třídní, tak se ty “svoje” děti časem naučí. Ale v těch ostatních třídách je prostě problém.
A dievcata, ktore vyzeraju jedna ako druha, tie mam problem odlisit fyzicky, nie este mena si pamatat 🙄
Vítejte do klubu!
Já pamatování si jmen už vzdala. Za 30 let přede mnou prošlo skoro 2 000 obličejů a jmen. Kluky ještě jakž takž zvládám, jsou 2-3 ve třídě. Ale děvčata? Buď mají rozpuštěné vlasy nebo culík. +- stejné barvy.
U kohoutů je agresivita vrozená?
Myslím, že ano. Stejně jako u králíků. Povahové vlastnosti se dědí. I u koní - pamatuji si, že cokoliv od S (Servátor) nebo L (Landgraf) bylo na ježdění problémové.
Takže agresívní kohout nebo králík je prostě sežrán. U koní to bylo při domestikaci taky tak - nechceš spolupracovat? Máme řešení.
Jako jo, asi by se s tím dalo pracovat, ale proč si komplikovat život?
Buggyra:Můžete si kápnout spot-on 😀 přidružená výhodička bude zároveň odčervení…
Moje řeč, šla bych do Nexgard.
nie celkom chápem prečo by som sa mal týmito produktami napchávať ako dospelák,
Třeba proto, že mi to chutná? Navíc vejci se živí spousta dospělých jedinců - kuna, ježek, ba i hadi.
Ad mléko - speciálně Středoevropani mají hodně zachovanou laktázu. Včetně mě. Naštěstí. Můžu podojit krávu a ještě čerstvé mléko vypít. Bez následků.
.Možná byl ve staré lit. popisován jako skřivan chocholouš.
Jo, vlastně byl. To nic nemění na tom, že jsem ho už 50 let neviděla. Nebo o něm nevím.
Tak snad něco z toho půjde. Nebo jinak fakt nevím.
Ono je to těžké. Mám matraci, šikovnou masérku a stejně od pátku polykám brufeny. Bolí mě obě SI, pod pravým kolenem a dloube pod levou lopatkou. Ale zase to přejde. To vím!
Jedno je líp, jednou je hůř.
Gustav to má za sebou
Jste ho rozmazlili. Si myslím.
Sarah01:Jo, to určitě, já nemám žádnou.
Já taky ne. A hrdě to na pokladně hlásím.
My slyšeli minulou sobotu - 28. února. Jinak s těmi Hromnicemi jsem četla už hodně dávno, že je to záměna s chocholouše Toho si pamatuji naposled jako dítě, kdy se běžně vyskytovali na sídlišti. Hodně dávno, smutné.
Nebylo by lepší zeptat se přímo v Zoo Praha?
Proč nezkusíte inzerci?