07.08.2025, 17:15:08 xxx.xxx.147.163
do takových statistik bych nepočítal lidi co med nejedí nebo jedí zanedbatelné množství.
Ale pak to nebude statistika. Ta je vždycky o průměru. Spotřeba piva taky zahrnuje i kojence.😉
do takových statistik bych nepočítal lidi co med nejedí nebo jedí zanedbatelné množství.
Ale pak to nebude statistika. Ta je vždycky o průměru. Spotřeba piva taky zahrnuje i kojence.😉
AI zvládne leccos…
Verun:Tak to je taky bomba…zajímala by mě ta chemie co tam furt šplouchají
Tipuji nějaká ATB.
ono jim to tam drží
Nalepovací destičky se používají i u nás. Otázka, jestli není finančně lepší problém odhalit včas.
Sarah01:Včera tři srnky skoro u baráku. Ale těch je asi dost.
Velmi dost. Už jsem psala - jeden srnec si přišel drze vyloupnout parůžek o moje brzdové světlo. Uprostřed vesnice. Jo a kuna mi okousala kabely. Holt žiju v lůně přírody. Skoro.
Když vidím zajíce, tak je to na oslavu. Čtyři, pět kousků za rok? Koroptev potkávám jenom v Zoo a jsem jejím adoptivním rodičem. Křečka znám z obrázku, sysla taky ze Zoo (jo, jednou jsem ho viděla na jižní Moravě). Křepelky - možná si jenom namlouvám, ale jejich pět peněz slýchávám z balkónu.
Ne, je to klasická kávová lžička. Takže do statistiky přidávám 2 kg za rok.?
Myslíte, že se vám Pavel po čtyřech letech ozve?
Ono s intenzívním zemědělstvím zmizeli nejen křečci. Ale taky sysli, zajíci, koroptve, křepelky… Nemůže za to jen kukuřice.
Dávám si každé ráno lžičku medu. Bohužel nemám představu, kolik váží. Abych si vypočítala spotřebu za 365 dní.
ale nějakou radu bych uvítala😉.
Souhlas s Bobčou. Akutní záněty se chladí. A šetří.
Já vím, že se neurazíš, proto jsem si dovolila tě opravit. Jako tenkrát s těmi vlaštovkami, což byly ve skutečnosti jiřičky.🌹
Mula je vlastně menší kůň (po mamince) s dlouhýma ušima. Osel je má ještě větší (ale celkově je menší, i když záleží na druhu) a je pro něj typický oslí kříž. Pak je ještě mezek, kterého bych možná nepoznala. Muly jsem viděla i naživo.
Já kdysi dáávno uměla couvat i s vozíkem, když jsem po jezeďácích rozvážela obědy. Teď nezacouvám ani se samotným autem. Pokud kolem sebe nemám prostor minimálně 4 metry na všechny světové strany.😉
Jo a není to osel, ale mula. Podle barvy a ocasu.
Nechtěla bych vidět dnešní děcka
Pořád se najdou ty “normální”. Pamatuji si, jak před léty odmítla dcera mé kamarádky jet na tábor, protože tam měli teplou vodu! Prý je to moc masňácké.😉
Oba rodiče je už jako malé děti tahali po různých táborech a kempech, takže se z bydlení ve stanu a z pavouků na WC nehroutily.
To bych nepoznala. Skončila bych u toho, že je to malý přežvýkavec.
Kilian:..aport dřevěný 650 g těžký v rámci zkoušky UPR1…
Je prostě skvělý! Malý pes s velkým srdcem.
Plaka:Jsem si říkala dle těch stoliček, že možná divočák. Ale nebyla jsem si jistá, takže status “netuším”.
Správná úvaha.
Stoličky, třenové zuby, zubní lůžko po špičáku, celkový tvar lebky… Takové a jiné lebky a další kostičky se nám válejí na pitevně, takže pro mě brnkačka.🙂
Sardullah:
No, couvá rozhodně líp než já.😀
Takový kauf a vy jim tu šanci nedáte
Nedám. Obávám se, že by zájemce vysolil víc než těch 6 000 a psa by stejně neviděl. Co já jsem jich už mohla mít! Občas na takový inzerát reaguji, abych si ověřila, že je to opravdu fake. Pes zadarmo a dokonce by mi ho přivezli před barák. Z Polska, případně Španělska. No neberte to!
Lebka. Ale komu patří, netuším.
Divočák.