03.08.2025, 12:33:27 xxx.xxx.147.163
orionka-2:A teď “babo raď” ( to se říká, to není osobní 🙂)
Přikláním se k vřetenušce. Podle tykadel. Poprosím Cvrka, jestli by se nepodíval.
orionka-2:A teď “babo raď” ( to se říká, to není osobní 🙂)
Přikláním se k vřetenušce. Podle tykadel. Poprosím Cvrka, jestli by se nepodíval.
Xerxova:a teď nepsí. Parkujeme max deset minut od domu… to je výhoda
Můžu vědět, co je to za housenku a motýla? Je mi povědomý, ale nemůžu si vzpomenout. Nějaká vřetenuška?
docela elegantní skokan…
No nevím, na sedmé fotce vypadá pořád jako baskervil útočící ze zálohy.🙂 Ta osmá je už mnohem lepší.
potomci rodu tyranosaurus,
Vyprávěl nám ošetřovatel hus ze Žáru - známá velkofarma. Že to jednou zkusil - jenom si tak sednout do výběhu mezi ně a nehýbat se. A husy začaly - prozkoumávat, popotahovat za oblečení, uždibovat - kdo ví, jak by pokračovaly. Omylem zapomenutý traktor přišel o ventilky na pneumatikách a další odundatelné součástky.
A to je husa ve srovnání se slepicí skoro vegetarián.
nebo až potom během konzumace.
Co si budeme namlouvat - granule nebo maso? Já taky radši tatarák než amarouny.
jsem si to pěkně užila ten rachot
To já v tunelu klidně usnu. Jakmile se dostanu do horizontální polohy…
Gratuluji k nálezu. Že se nezhoršil.
To říkáte dobře.
Dobře, tak vyfotit teleobjektivem.😉
Já taky. Už dlouho říkám, že slepice je jenom zmenšený tyranosaurus. Stačí se jí podívat do toho žlutého oka…
škoda, že už je ten kalendář sestavenej
Dáte včas vědět, že jo? Já rozhodně jeden CHCI!
aby se podobný úchylák spletl a zkusil přelézt přez ten plot k nám
Jenže pak by vám hrozilo trestní stíhání. Bohužel.
Pak opravdu jedině v tichosti zakopat.
A taky by se mohlo stát, že by ho drvodělka musela dorazit…🙂
nn:Tak to by nemohl jíst rýži ani člověk. Ani rajčata a brambory, jespíš ani jablka ne. Pocházíme totiž z Afriky 🙂.
No jo, ale někteří z nás ji před pár tisíci let opustili. Domestikace andulky je podstatně kratší. I ty brambory a rajčata pojídáme déle.🙂
Sarah01:To je podle mě blbost. Proč by si kupovali psa s PP, když papíry nepotřebují? Nechápu.
Jasně, že je to blbost. To byla jenom další ukázka výmluvy “chovatelů” štěňat bez PP. Ale zaručeně čistokrevných.😉
Lidi prostě nemyslí.
Přece každá fena MUSÍ mít aspoň jednou za život štěňata. Tím si lidi omlouvají produkci kříženců.
já to tu mám totiž bez zvuku.
Škoda. Celé to video včetně komentáře je nějaké divné. A nevidím souvislost s tím napadením. A pořád mi nejde do hlavy, kde teda byla v době útoku ta fena.
ani z té reportáže nejsem moudrá.
Píšou, že všechna jsou tříměsíční. Ale nejdřív uhynula ta nejmenší. Štěňata vypadají jako něco chrtoidního, ale ta fena spíš jako bul.
Já tomu nerozumím. Ta štěňata byla podle opakovaného vyjádření doma - jako úplně doma? Nebo v kotci? Nebo volně na zahradě v pelíšcích?
A kde byla fena? Nebo si koupili 3 štěňata najednou?
Tak já jsem se jednou zeptala, proč ta úžasná štěňata BOC nemají papíry. No, protože když si kupovali matku, tak je odmítli.😲Že je na pasení ovcí nepotřebují.
Jako fakt existuje chovatel, který za těchto okolností fenku prodá? Nechcete PP, tak si ho neberte?
Logicky - kde žije andulka a kde se pěstuje rýže?