Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.07.2025, 09:08:57
a chlapi to dělají fyzicky jednotlivcům…
No ono těch hospodářů, v podstatě taky už psychicky nemocných, by se taky pár našlo.
Ale je pravda, že týrání toho zachráněného pitbula z bytu, kde zůstal bez žrádla a pití, tam byl majitelem chlap. A ten “doktor”, který “léčil” svého psa, taky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2025, 09:07:19
A proto si myka, už je mi to jasné.
Jasně. 3 v 1.
Ale z jiného soudku - v inzerci je na prodej pomeranian z důvodu synovy alergie. Budiž. Ale podle fotky - já teda nevím, ale co potkávám pomořany ve městě, tak vypadají docela jinak. Navíc za 6 000? Paní je ze KV.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 23.07.2025, 15:11:44
Čistě hypoteticky - podat TO pro pomluvu a poškození dobrého jména. By mě zajímalo, jestli by příslušný dr. svědčil i u soudu, že štěně mělo parvu. A jak by to doložil.
Odpověď na příspěvek uživatele Kallisto z 23.07.2025, 13:09:44
No, nejspíš se odpovědi nedočkáme. Nenabídli jsme rychlé a instantní řešení - zmáčkni tenhle čudlík a problém je vyřešen.
Na mě to působí (pokud to teda není troll), že zadavatelka má doma jednoho koně a moc koukala na romantické filmy o koních.
Já teda nikdy nejezdila takhle na divoko, vždycky to bylo v rámci oddílu a pod dohledem člověka znalého. Jako jo - jezdila jsem časem samostatně ven - ale to už jsem nebyla úplný začátečník a jelito. A kůň byl přiježděný a spolehlivý.