01.12.2025, 12:49:43 xxx.xxx.224.101
Vypadá to jako drtič na kosti.
Vypadá to jako drtič na kosti.
Viděla jsem pěknou ceduli, třeba se inspirujete.
Vzhledem k ceně nábojů nečekejte varovný výstřel. 🙂
Ne. Nejmenší je vikuňa (cca 90 cm KVH), ale tu stejně neseženete.
Vůbec netuším, co máte na mysli, ale na tom nesejde.
Přesně tak. Nenapadá mě pták, který by napichoval jabka. Už čistě technicky. Když už, tak oříšky apod. zahrabávají.
Ano, IP adresy bych brala - sama mám dvě. Ale to ostatní ne.
Pokud mne paní Kometa smaže,
Nesmaže.
Víte, já většinu příspěvků opravdu čtu. Ale na některé grafomanské výlevy nemám kapacitu.
Repta-A-Repta:😊
Teda tchyně a pilot 🤣👍
A kocour - no, mám máslo na hlavě. Takhle občas vypadá, když mi vysmýčí prostor za pračkou nebo postelí.
možná hybris syndrom.
Jsem si to musela najít. Ale víc mi k němu sedí ten narcis.
že se nestydí
Nestydí. Jak už jsem psala, naopak se dobře baví.
Ta po mne tak strasne jela, a kdyz jsem odmitl prijet, tak se urazila a zacala na me utocit….
No jo, to je celý on - N alias neverend vulgo meifi. Někteří ho známe ještě z IF (kvůli němu odtamtud málem odešla Horsana, což by byla velká škoda). Prudič, vychloubač a provokatér. Většina ho už ignoruje.
Ano, přes písmenka se toho moc nepozná. Já se spletla i v lidech, které jsem znala naživo.
Ale když tady někdo často mění nicky, IP adresy, jednou je registrovaný, pak zase ne… Je to přinejmenším zvláštní.
Taky si myslím. Že to mladé už tolik nezajímá. Doby, kdy se před barákem bouchalo hodiny, jsou už pryč.
Jo a s tím zákazem. Pamatuji, jak bylo zakázáno kouření na zastávkách MHD. Nikdo to nekontroloval a tím pádem ani nepostihoval, tak zákaz tak jaksi v klidu vyšuměl. Proto ten můj skepticismus.
Na druhou stranu je dost kuřáků ohleduplných a stoupne si dobrovolně mimo zastávku. A taky výrazně přibylo e-cigaret,, které už neobtěžují.
Zlatý voči! Spousta obcí městskou policii nemá. A státní má jiné starosti.
Odkud vychází ohňostroj, se fakt nepozná. To by musel někdo nahlásit konkrétní místo. A těch bude určitě mnoho. A policistů málo.
Ne. Vidím jenom, že noví nepřibývají.
Kilian:..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Pan úžasňák! Velká gratulace!
Zbývá jediné-před otevřením CHZ si dát panáka
Taky řešení. 😉
Nebyl jsem vyzván nikdy nikým
Mám jiné informace.
že bych se kdy mírnil po nějakém cenzorském výpadu od vaší osoby,
Však taky nemám na mysli svou osobu.
No ano, aktivisté a méně ostré tužky odešly.
Ne, nebyli to aktivisté ani méně ostré tužky. Zase urážíte.
A jestli mě odtud něco vyžene,
Ale nevyžene. Já už vůbec ne.
Ne, není to normální.
Však já jeho znalosti a zkušenosti taky nepopírám. Mám jenom výhrady k jeho chování, shazování ostatních a politických vsuvek. Kvůli němu už několik lidí přestalo přispívat.
Byl opakovaně admini požádán, aby své výpady mírnil. Pokaždé to zabralo jenom na chvíli.
Co jiného s tím chcete dělat?
Protože Tom. Jiná odpověď není.
Vahine:Snad se těma chlupama nemůže ucpat?
Může.