23.11.2025, 14:21:34 xxx.xxx.147.163
Vidím jestřába.
Vidím jestřába.
Já postřehla taky a skřípala zuby.
ozdobí
Asi by bylo lepší ozobí.
Nicméně zadavatelce jsme moc nepomohli. I když odpovědi 2:1…
No tak to je fakt myšlení houpacího koně a hlavně chovatelka něco takového vypustí v TV s úst
Taky jsem postřehla a přesně tohle mi proběhlo hlavou - psovi stačí zahrada - pěkná pitomost! Holt “chovatelka”.
No tak to je fakt myšlení houpacího koně a hlavně chovatelka něco takového vypustí v TV s úst
Taky jsem postřehla a přesně tohle mi proběhlo hlavou - psovi stačí zahrada - pěkná pitomost!
Proč jim zase umožňujete přístup k nevhodnému krmení?
Anonymní:Mladá samička.
Z čeho tak usuzujete?
nemůžu sehnat takový ty rukavice
Ze zvědavosti jsem zadala “rukavice s překlopkou” a strejda gůgl vyplivnul odkazy. Zkuste to.
Xerxova:právě teď je mínus jedenáct… psa jsem vyhnala jen na zahradu, ven se půjde až bude jednak světlo, jednak tepleji…
Ha! U nás -12. Nevěřila jsem vlastním očím.
Děkuji.
Napadlo mě to v souvislosti s jiným vláknem, jak se tady řeší oblečky pro ty “holoprtky”. Ale to všechno jsou pesové menších velikostí, to je taky něco jiného.
A na zimu nějaký špíček snad nevadí, ne?🙂Však to máme v genech i my. Bohužel.😉
troška sněhu (a mnohem víc námrazy) na Ještědském hřebeni
Jenom mě teď napadlo - zimu zvládá i bez oblečku?
Za mě sameček.
Jak říct uhlazeně a diplomaticky, že melete aktivistické nesmysly?
A co třeba - mýlíte se? Nebo - nemůžu s vámi souhlasit. Nebo - mám jiný názor.
Ale to vy neumíte. Bez politických narážek a osobních rýpanců.
Jo a ad HA je to pravda. Jeden z důvodů, proč se tak drasticky snižuje kvalita ejakulátu u mužů.
hlavně s pohlavním ústrojí ženy…
A co teprve s pohlavním ústrojím muže.
Ano, HA má i nežádoucí účinky (hlavně riziko trombóz). Nicméně na pohlavní aparát ženy a jeho fyziologii působí pozitivně.
Píšu v rámci objektivity
Mně to vtipné nepřijde, ale asi je to můj problém.
A ten humor je kde?
psí obojek mají lidi doma měsíce!!!!!
Ale většina lidí toho psa nejí.😉Když už zmiňujete hromadění toxinů v játrech.
kolik je Amitrazu ve vejcích, kolik v mase, kolik v mléce a hovězím či vepořovém mase.
Amitraz se přece u slepic (ani jiných zvířat) nepoužívá. Naposled - loni, předloni? byla aféra ohledně fipronilu v slepičích vejcích. Zjištěno a řešeno.
Taky ne každý vet má “laboratoř” na krev.
Nemá. Ale zato jsou, aspoň ve větších městech, příslušné laboratoře. Takže moje vetka odebrala kocourovi krev, já dopravila a druhý den byly výsledky.
Vet mohl Sarah pozvat na odběry druhý den ráno a ne jí jenom vrazit papírky do ruky.
BaLu:Tak šup na operaci, vyndat žlučník, a nebudete mít pak problém…
To byla nadsázka. Žlučník už nemám. A trávení zaplať pánbůh v pořádku . Já bych se jenom nechutně přež.. přejedla.
jel s ní koupit bundičku
Ta teda je!