19.07.2025, 17:18:37 xxx.xxx.147.163
acher:To je, myslím, EMG.
Ano - elektromyografie. Ono je těch zkratek docela dost a jeden se v tom už ztrácí.
acher:To je, myslím, EMG.
Ano - elektromyografie. Ono je těch zkratek docela dost a jeden se v tom už ztrácí.
.EIT je myslím dobře
EIT je vyšetření plic. Jestli ti ho dělali.
naplácají na hlavu gel na to dají nějaká čidla …nesmí se člověk pohnout asi 15-20 minut..
Tak to je EEG = elektroencealograf = vyšetření mozku.
ale…lokální kortikoidy, bylo by možné?
Uvažujeme nastejno. I když já si myslím, že by to chtělo kortikoidy celkově. Tohle nějaká mastička nespasí.
No…jak bojujeme
Nevybavuji si - byly nasazeny i kortikoidy?
To chce nádech, výdech - opakovaně a nereagovat. Jenom si ničíte karmu.😉
EET jsou elektronické pokladny, ne?
nevědí pořádně kolik je mu let
Může to být nalezenec z útulku. Ale, že není očkovaný, je neomluvitelné.
me to jen cele nedava moc smysl.
Mě zarazilo totéž. Pes má větší odpad a tak přidám vlákninu, která objem výkalů zvětšuje?
V klidu, já to taky nechápu. Přesněji řečeno nic vtipného nevidím.
podobných gum které měli za každou cenu pravdu tam asi zbylo dost.
Teď jste nezdvořilý.
Pokud vím, tak odčervovadla (aspoň u nás v Česku) se dají sehnat jenom přes veterináře. Však to lesakm píše.
Daja:U nás stále chčije i teď nad ránem, fakt Jesenicko nemusí zalívat.
Tady taky s přestávkami sympaticky prší. Že bych vyrazila na houby?
Tak na učilišti bych ztratila naději asi taky hodně brzo. Zaplať pánbůh za naše středoškoláky - ti hlavu přece jenom občas používají a ruce taky. A dá se s nimi mluvit.
Máte “blbý”, že vás to nebolí. A nic vás nenutí zpomalit.
, ale takhle nekriticky přebírat její vyjádření, s tím jsem s e ještě nesetkala, tak snad jen prudíte
Obávám se, že ne. Mladá generace se rodí s mobilem přirostlým k prstu a nepřemýšlí. Proč taky, když je všechno na internetu a ten to ví nejlíp.
Jsem ráda, že tyhle děti už učit nebudu. Neměla bych na to. Sledovat, jak postupuje debilizace lidstva.
Co si budeme namlouvat - už nejsme nejmladší a regenerace je holt pomalejší, než bývala.
Co je ory nádor?
Taky neznám. Možná má být prý?
Nevím, proč si lidi po sobě nečtou, co hodlají odeslat. Jak pak máme odpovídat?
Ano, mám.
Ale Majdulinka (+ Sandra22) je profláklá a úsměvná, tak jsem té možnosti nevyužila.
Navíc v diskusi, která se díky úvodnímu zadání rozjela, jsou zajímavé a inspirativní příspěvky.
Typický výkřik do tmy.