05.07.2025, 19:28:37 xxx.xxx.147.163
Zkusím.
Kukačka, poštolka, výr, puštík, sova pálená.
Zkusím.
Kukačka, poštolka, výr, puštík, sova pálená.
Když i jiní v mém okolí tenhle výraz používají. Tak jsem myslela, že je všeobecně známý a proto jsem smajlíka nedala.
Koník má očividně soutěživého ducha. A vypadá to, že nedošlo ani k žádnému zranění.
acher:On to byl částečně i hradecký a pardubický
Ano, na ty jsem zapomněla. V podstatě takový sever republiky. Skoro.
U nás nešel pro změnu celé dopoledne internet.
Ne, nebylo to celorepublikové. Praha a kraje Středočeský, Ústecký, Liberecký a Olomoucký, tuším. I tak to je dost.
Takhle vypadala moje ruka. Chladila jsem jenom chvíli a pak ta cibule. Asi na 20 minut. A dobrý. Teda na bolest (ale ta by možná odezněla sama). Otok nějakou hodinu zůstal.
To neznáte? Taky se používá (někdo tady) - érekce na slunci.😉
Jasně, že to jsou ve skutečnosti erupce. A ještě znám protuberance.
Vždyť si anonym dělá srandu! Nebo kouří hodně dobrý matroš.
Ten nás měl na internu malých zvířat. Byl moc fajn.
Mě onehdá vosa. Chlazení pod tekoucí vodou a následná cibule, vložená mezi prsty, pomohla.
Nohy mám jak tvaroh,
Nápodobně. Barvu mám jakž takž “na hubě” a na rukách, nohy jsou lehce zabarvené v úseku mezi kotníkem a kolenem - z výletů, kdy nosím sportovní boty a kalhoty pod kolena. Na kraťasy už nemám věk. Zbytek těla neodhaluji vůbec.
Přesně tak. Princip je stejný.
Vloni jsem zjistila, že mám naprosto hnusná záda, samou nějakou pihu a keratozu.
Já taky. Vy jste teda mladší než já, ale s věkem tyhle různé nedokonalosti kůže přicházejí. A to jsem nikdy nebyla žádný brutální opalovač, protože horko mi nedělá dobře.
No, jestli je to opravdu autoimunitní SLO, tak samotná ATB to nespasí.
Fakt divné.
U nás celé dopoledne nešel internet. A v poledne vypadla elektřina v půlce republiky - nejely vlaky (ani klimatizace v nich), hasiči vysvobozovali lidi uvízlé ve výtazích, nefungovaly bankomaty ani pokladny v supermarketech…
Že by interupce na slunci?
Ale už dobrý.
Sarah01:Prý v celých Čechách nefunguje elektřina. Jak je to u vás? U nás v pohraničí žádný problém.
Tady taky ne. Ale celé dopoledne nešel internet.
Pochopila jsem správně, že by tě vzali až za rok?😲
To jsem teda tehdy s tou plotýnkou měla velké štěstí.
Občas se zadaří.
ta paní co chce ty korely vyždímat jako citron, tak ta ano.
Ta paní má klec, její vybavení i okolí stejné jako JanouškováŠtěpánka, která se tady už jednou ptala. Náhoda?
No to je právě problém, s těmi anonymy. Nesledovala jsem IP adresy.
Jasně, anonym s korelami, který neumí počítat a očividně nechápe psaný text, je někdo jiný.