30.06.2025, 23:28:01 xxx.xxx.147.163
kometa:Nejen člověk. K smrti se dokáže přežrat i kůň nebo beran. A možná i jiní.
A vlastně i krůta. Před pár lety jsme jednu takovou odpitvali.
kometa:Nejen člověk. K smrti se dokáže přežrat i kůň nebo beran. A možná i jiní.
A vlastně i krůta. Před pár lety jsme jednu takovou odpitvali.
Pověsit na balkon mokré ručníky a tak? Větrat dveřmi na chodbu?
Vy jste neměla při koupi veterináře? Bylo by fajn vědět, o jakou skrytou vadu na plicích se jedná - jestli akutní nebo chronickou.
A hlavně budete potřebovat právníka.
Nejen člověk. K smrti se dokáže přežrat i kůň nebo beran. A možná i jiní.
Ehm… Co je na tom veselého?
Na druhé fotce - to jsou hnízdící kormoráni nebo blbě vidím?
Protože do hmyzu nechodím, tak to dám sem.
Já bych to do toho hmyzu dala. Jste si jistá, že je to vosa? Mně se to teda nezdá.
A tráva ? Ta se nedává ?
Viz acher. Moje babička trávu králíkům taky dávala. Ale byla nekontaminovaná a králíci byli zvyklí.
Ono i koně můžete mít trvale na seně. Bez újmy na zdraví.
Ten vypadá jinak - krovky, tykadýlka… U nás lítají spíš chroustci. K velké radosti kocoura.
Teda jak dáváte ty vedra?
Nedávám. Jsem aktivní dopoledne, pak už odpadám.
pak nějaká svině, která žije zašitá v bahně a na vzduchu “obživne”.
Nějaký anaerob? Název si asi nepamatujete. Bylo by to zajímavé.
Tak králík snad není úplně blbý, aby umřel hlady, když má k dispozici kvalitní seno.
Jasně, já si taky radši dám (nezdravý) smažák než zeleninový salát.
acher:Vždyť přispěvatelů je zde dost.
Ale vy máte hodně co říci. K věci.
Táta ještě v 84 letech vylezl na Lysou horu...
Vy už tady nechcete přispívat? To by byla škoda.
Aluška:Mě taky tři veti nezávisle na sobě řekli, že probiotika současně s antibiotiky ne, až po dobrání antibiotik.
Mně to řekla humánní dr. i magistra v lékárně.
Asi blbě koukám, ale nenašla jsem, o jaké konkrétní bylinky se jedná.
nebo jak to místně myslíte?
Na lůžka drápů. Potlačit zánětlivou reakci.
Ale příčinu to nevyřeší, no.
Možná blbý nápad - ale…, když už je vet “zoufalý”, zvažovali jste kortikoidy? Místně.
J5:Asi nerozsoudí ale je to lepší a zábavnější než se dohadovat třeba o politice i když konečný efekt bude podobný čili nic. Pěkný popis stopy jezevce včetně všech možných zákeřností je popsán zde https://www.prirodadokapsy.cz/blog/jak-jednoduse-poznat-stopu-jezevce/ , i ta jejich fotka je taková klasická, zdůrazním opět pět prstů, patrný otisk patního hrbolu (ploskochodci), poměrně velká vzdálenost otisku drápů od bříška prstů. To jen kdyby byl někdo líný kliknout na odkaz.
Asi nerozsoudí
A přesně takovou stopu na tom kurtu vidím.