06.11.2025, 15:03:42 xxx.xxx.147.163
Mě hlava naštěstí nebolí, ale od krční páteře mě bolívá a brní pravá ruka. Teď má zrovna období. Takže se mi špatně opravují písemky a v noci nemůžu spát.😕
Mě hlava naštěstí nebolí, ale od krční páteře mě bolívá a brní pravá ruka. Teď má zrovna období. Takže se mi špatně opravují písemky a v noci nemůžu spát.😕
Sardullah:Hele, Alan ti k těm kočkám nějak barevně neladí…😄
A tak zase je barevně neutrální. Mě to nijak neuráží.🙂
kometa:Pokud vím, tak myorelaxantia se u zvířat používají stejně jako u lidí.
Upřesnění - u psů moc ne. Odchytila jsem kolegyni - na bolavá záda spíš analgetika a NSAIDm dobré zkušenosti mají s Librelou a Milgamax. Od kortikoidů ustupují. + klidový režim = vodítko. A teplo.
Nevylučuje, souhlasím.
To je mi jasné. Že si to myslí. A nechají si to nakukat.
Blahoslaveni chudí duchem.
Stránka není momentálně dostupná. Mi to píše.
, pokud máte " plotýnky" a vám plotnu drží sval a vy ho vyřadite.může plotýnka “vytéct” dál ,
Mně ploténka vytekla i s držícím svalem. A ke konci to už ani nebolelo.
Pokud vím, tak myorelaxantia se u zvířat používají stejně jako u lidí.
automaticky počítají s tím, že pes bude mít problém s luxací patel
Viz výše.
Asi si lidstvo nezaslouží nic jiného než vyhynout. Kvůli degeneraci (hlavně mozku).
dysplazie u velkých plemen je normální, s operací počítáme.
Takže ušetřili na kupní ceně a pak vrazí třikrát tolik do operace. Ať žije logika!
tak to brát jako záchrannou brzdu.
No nevím, perorálně podávané stříbro má negativní vliv na játra, ledviny a nervový aparát. V dermatologii je skvělé.
Kdybyste byl přihlášen, napsala abych vám do soukromé zprávy.
Takhle musím veřejně - Tom50 je znám znevažováním a odrazováním nově příchozích. AMalina může potvrdit.
Přesto se nenechte odradit. Můžete se tady dozvědět spoustu užitečných věcí.
jestli dekovat aspoň po ježdění, když se kůň zpotí, nebo ho radši nechat doschnout přirozeně.
Můžete obojí. Buď na koně hodit odpocku a pak ji včas sundat. Nebo vyvíchovat a nechat doschnout. Hlavně nesmí stát kůň v průvanu.
Ahoj, jak u koní řešíte přechod do zimního režimu teď na podzim?
Podporu imunity nedáváme. Venku se normálně kluše i cválá - to by musela být fakt ledovka, aby ne. Chlupatější koně koně nemáme, protože jsou dekovaní.
Zkusila bych ten aport umýt savem
Jenom se ptám - není to Savo příliš pro psí nos? Mně stačí jenom vzít na pitevně pikslu s Chloraminem (v rukavicích) a pak ten chlór cítím z rukou až do večera.
že nějaká osvěta kupujících proti množkám nikdy nepomůže.
Pak jedině přes FÚ. Viz výše. Ale to aby měl každý úřad speciálního pracovníka, který bude hledat a ověřovat podezřelé inzeráty.
ďanový úrad,
Tady to vidím jako první řešení. FÚ a daně. Ale zatím to stále nějak nefunguje.
Asi jim nedochází, že pořizovací cena je ten nejmenší výdaj. A že i tady platí - za málo peněz málo muziky. Neboli - když chci ušetřit, tak projedu útulky - ano, vím, že vzhledem k různým podivným zachraňovacím spolkům je to někdy problém.
Já bych už z principu psa bez PP nekoupila. A když bych ho jóó moc chtěla, tak si na něj ušetřím. Lidi dávají za dovolenou desetitisíce, tak proč si takhle neodložit na štěně? Které tu se mnou bude třeba 15 let.
díky převařené / destilované vodě dochází lepšímu pohybu vzduchu a tudíž dochází k dostatečnému větrání
Mě napadlo něco jiného. Plíseň je mnohobuněčný organismus. A jestli pro její buňky platí stejná pravidla jako pro buňky živočišné, vyžadují správný osmotický tlak. A ten jim destilovaná voda nedá, jelikož je bez minerálních látek a tudíž i bez NaCl.
Pro Vás to klidně doma odzkouším,
Ozkoušejte. Větší magor - vždyť to je jenom neškodná úchylka, která nikomu a ničemu neublíží, ne?