29.05.2025, 11:07:21 xxx.xxx.224.101
Já teda taky vidím tlustou i tu ponici. Vaše vet má očividně jiné oko.
Já teda taky vidím tlustou i tu ponici. Vaše vet má očividně jiné oko.
naše modlitby byly vyslyšeny!!!"
Asi křesťansky nekorektní, ale 👍
Jako, že si to tady bude číst nějaký Albánec nebo Vietnamec? Že nemá doma sbírat a konzumovat přejeté mršiny? To asi není moc pravděpodobné, nemyslíte?
Není.
Píšete (nebo kopírujete) nesmysly.
Co se týkalo Britů? Přejeté kočky nebo vzteklina? Ta v GB taky není.
Ale o podtitulku píšete až teď.
A jak je to s tou vzteklinou?
A nevyvrhnuté mršiny…
Jste divný.
že je prudný, nevidí, neb s ním nijak nepracuje…
V extrémních případech se u nuceně nastátých a tudíž prudných koní dávají sedativa.
U ježků a liščat si musíte dát pozor na vzteklinu
V Austrálii je vzteklina? Pokud ano, pak ji můžou mít i ti klokani.
A co znamená - u koček vadí jména? Nějaký divný překlad.
Vlastně i vy jste divný.
Bývají jim podávány antibiotika, sedativa, nebo jiné chemikálie
Co je to za nesmysl? Že pes nebo medvěd sežere krávu léčenou ATB? Taková nejde na jatka, ale do kafiny. Pokud je v ochranné lhůtě. A kde by přišli k sedativům?
Cesium a těžké kovy včetně radioaktivních prvků máme i v houbách. A v sobě. Jelikož jsme na vrcholu potravního řetězce. Na to nemusím konzumovat medvěda.
kteří se živí jedovatými rostlinami.
To mi zní líp. I když…, co jedovatého medvěd žere? Rulík, který si splete s borůvkou? Ten by ho zabil dřív než myslivec.
To mi to ten gůgl teda moc nevysvětlil
Přesně to jsem si říkala. Trichinelózu chytím i z divočáka nebo nutrie (což mě překvapilo), červené maso je třeba hovězí, tučné je vepřové nebo některé ryby a alergii můžu mít na cokoliv.
To je dnešní hypekorektní doba. Jakmile vznesete kritiku nebo jenom vyjádříte nesouhlas, jste rázem arogantní.
Uklidním vás, nejste. Na aroganci a zesměšňování tu máme jiné borce.
Já teda budu v případě potřeby rovnou lámat
To vám moc nepomůže, zlomeniny otékají taky.😉Mně zlomený kotník řešili stejně - nejdřív dlaha, až pak sádra.
A pro výuku mám schovanou kastovou dlahu z kocoura (ne mého, abyste mě neobvinili z nedostatečné péče), který vypadl z okna a zlomil si obě přední nohy. V ordinaci hned zakastovali a druhý den majitelé přišli znovu - kocour zvlášť, dlaha zvlášť. Protože otok zmizel.
Ale konec dobrý. Kocour se zahojil bez problémů. Jenom se z něj dočasně stal klokan.🙂Chvíli mu trvalo, než pochopil, že už má funkční zase všechny čtyři nohy.
furt mě něco svědí
Na maturitách mi “moje” třídní ukázala SMS (den předtím byla na rodinné návštěvě) - máme vši. Jako neteř. Hned si odsedla a začala se drbat. Ale dobrý.
kdo tohle zvíře vymyslel!!!
I promovaný biolog onehdá na přírodovědné vycházce povídal, že kdyby ze světa zmizela klíšťata, tak by se v podstatě nic nestalo. Jako, že by se potravní řetězec a tak nenarušil.
Tady udělala matka příroda nějakou chybku. Stejně jako s člověkem - ten taky nějak moc přínosný není. Spíš naopak.😉
Viděla jsem nějaká videa, jak osli zatočili s vlky nebo hyenami. Ano, dneska při AI člověk neví, co je skutečnost.
Orionka:Louky se přece sekaly vždycky a přesto byla flora i fauna na nich bohatá a mnoho druhová.
Jenže se nesekaly ty obrovské plochy, protože kosou to tak rychle nešlo (a taky přitom nehynula ptáčata, srnčata a zajíčata).
Dneska má každý sekačku a křovinořez a traktůrek a udržuje sterilní anglický trávník. Ve kterém nic nepřežije. Čest výjimkám, kteří nechávají neposečené kousky a “nepořádek” na svých zahradách.
Tak k nim přidejte osla… Vím, hraběcí rada. U nás vlci nejsou.
Jenže ty posečené louky znamenají i úbytek hmyzu - motýlů, brouků a dalších.
A teď je tam JRT za 6 000. Mně ta štěňata připadají jako zkřížená s čivavou, ale nemám to správné oko.