Hih, takhle vidí naší smečku AI ❤️
Hih, takhle vidí naší smečku AI ❤️
My se dnes vydali na výlet do Cvikova… no nečekala jsem, že se budeme v lese brodit sněhem a klouzat po ledu, všude jinde už to slezlo. Nakonec jsme okruh výrazně zkrátili a už jsme zpátky doma pod dekou.
Díky všem za rady a doporučení. Stejně si pořád neumím představit, že vedu svoje tři psy na vodítkách a přitom mám vytasit cokoliv a ještě se s tím ideálně strefit. A to mám dva ze tří psů připnutý do sedáku.
Jako se zvukama jsou tak nějak v pohodě. Ovšem jsou zvuky a zvuky, že…
Jo to mě taky napadlo jít na to takhle, přes majetek a peníze. Celá vesnice ví, v čem my jezdíme, tak mu zavolat, že jsem to vybrala na poslední chvíli a že jestli chce platit opravu za x desítek až stovek tisíc, tak že neni problém. Na prachy tyhle lidi slyšej.
S nima moc řeč není - jsou to takoví bílí kikáni :/ A starosta se tím zabývate nebude, neb v naší obci je volné pobíhání psů dovoleno…
Ale jak píšeš - zřejmě to byla fakt náhoda, za ty roky, co tu žijeme se to stalo poprvé s tím, že tyhle psy mají určitě už několik let.
Ale i tak mám prostě strach, já bych svoje tři proti těmhle třem rozhodně neubránila, to asi ani není možný 😢
Snad se mu konečně uleví, moc bych mu to přála, vám oběma…
No právě že hodně blbě…
Můžete mi tedy pls někdo dát tip na paralyzér? Mám z toho strašnej vítr…
Dnes ráno mi moje lenost asi zachránila smečku…
Večer jsem si naplánovala, že ráno v sedm vezmu smečku na malou procházku před tím, než odjedu do práce. Ráno jsem sice vstala, ale byla ještě tma a prostě se mi nakonec nechtělo, tak jsem je jen vypustila na zahradu, nakrmila a jala se odjet. Jakmile jsem vyjížděla z vrat ze zahrady, prořítili se kolem plotu tři bezprizorní picbumové!!! Přesně v čas, kdy bychom se tak nějak vraceli z lesa. Úplně se mi udělalo blbě a klepu se ještě teď, když na to pomyslím. Pak mi došlo, že patří jedněm našim sociálním sousedům, který je normálně maj neustále zavřený v baráku nebo na zahradě, nijak je nevenčí, takže když se dostali nějak ven, tak lítali prostě jak splašený po celý vesnici… A hlavně kdyby potkali mě se třema psama na špagátech, tak to by byl prostě strašnej průser. Jednoho bych zahnala, ale tři najednou…
Dnes se první den můžu trochu hýbat, sice jako na***anej kačer a s holí, ale vzala jsem Barušku ven. To bylo radosti! Na celou smečku jsem si zatím netroufla…
Netušim. Vyfásla jsem jen léky na zánět. Tenkrát sloužil primář neurologie a ten se na mě od stolu podíval a poudá: “no dyť vy ste jasnej celiak, to máte z toho”. No, nejsem…
Druhej den jsem teprv dostala léky na bolest u svýho obvoďáka, kam mě musel muj chlap doslova odnýst, protože chodit už jsem nezvládla. Trvalo to tenkrát tři tejdny.
První jarní den za 50 dnů…. To je ještě sakra daleko…
Závidím, v dobrém. Mně tenkrát neopíchli ani na pohotovosti s dost ošklivým ústřelem, kterej mám mimochodem momentálně znovu, takže bych si dala říct 😀 Ale od včera už je to trochu lepší. Sice stále chodím v předklonu, ale aspoň už sedím více méně bezbolestně. Zatím.
U Osečné?
Buggyra: tak jak jste dopadla u otropeda?
Já byla včera na fyzio, řešili jsme moje už asi měsíc bolavé bicepsy (zřejmě denní háčkování) a tak se mi dnes záda vysypala samozřejmě na opačném konci - tedy kříž/SI. Ještěže jsem dnes doma na HO, tak se každou chvíli svalím na zem a pocvičím, protáhnu, zatím se to teda spíš zhoršuje. Bojím se vzít si léky, protože jsem právě doléčila ten močák a fakt si ho nechci zase rozhodit. No odpo jsem chtěla jít se smečkou ven, tak to asi teda nedám…
Hezky se to čte, to vaše povídání o herkách a zimních pauzách. Vsadim se, že takovou pauzu, jakou mám letos já, jste si nikdo nedal. Njn, už zas na vážno uvažuju o prodeji morgáněte. Ale zkusím ještě vydržet, letos bude pro mě doufám přelomový rok a zkusím si život nastavit jinak. Držte palce.
To je fakt skvělý, protože domácí smečka je příčinou většiny NEodjezdů na dovolenou a jiné podobné kratochvíle. Ne že by to neuměli samozřejmě stonásobně vykompenzovat, ale člověk občas rád vytáhne paty z baráku.
…a vím, že do něj necpu žádná zbytečná plnidla…
Vždyť ta tvoří základ tvojí krmný dávky - granule.
P.S. 2 Kobyly jsou diagnoza, neléčitelná, valach už mi nesmí přes práh nikdy, to jsou tak nudný patroni bez špetky kreativity😄
To řikám pořád, moje řeč!
V deset v noci ani vločka, ráno v šest pět nových cm sněhu… Baruška nadšená, Eliška chodila jak baletka, Vasilovi je to fuk.
Tak to gratuluju, u nás opět nová vrstva sněhu…