U mě to tak není, ale ovlivňuje hodně. On ten střelec/rak je dost divný, moc to spolu nehraje 🙂
U mě to tak není, ale ovlivňuje hodně. On ten střelec/rak je dost divný, moc to spolu nehraje 🙂
Medvědi krásní, ale ty hory 🥰
Já mám v raku ascendent.
Já když koukám na Bonnie, tak se mi pořád vkrádá myšlenka, že naše Eliška je křížená s pinčem 😍
Baruška po ranní lesoprocházce na zahradě
Já jsem střelec.
Taky přispěju.
Dadličce je dnes dvacet…😲 už devět let invalidní důchodkyně
Už jste se někdy setkali s tím, že by si pes samec značkoval svoje fenky ve smečce? Vasil je mj. strašný prase, výchova k čistotnosti ho evidentně minula (jako ostatně jakákoliv jiná), ale s tím, že by pes och*ával jiný psy, jsem se teda ještě nesetkala…
4dox Comfort - nastavitelný na pěti místech.
Mně ta zlomenina neotýká, ale je to zlomenina kloubu, který už předtím měl omezenou hybnost.
Třikrát hurá a gratulace k pozitivnímu posunu 🍀
Dotočení sádry: na pohotovosti jsem před týdnem dostala jen sádrovou dlahu, prsty po zranění hodně otékají (hlavně ten vykloubenej), takže plná sádra se hned nedává, aby tam bylo místo. A dneska už mi dali plnou sádru - přes tu původní dlahu.
Na ten zlomený prst by prý stačily týdny tři, ale ten zmetek vykloubenej vyžaduje daleko víc. Takže si prsty radši lámejte… Humor.
Naštěstí pár takových ve stáji máme 🥰
Bude to kožichem. Moji mají Simparicu všichni tři a lezoucí lovim pouze z hrubosrstý. Hladkosrstá a mops ani ťuk, ačkoliv z tý třetí sundám pět klíšťat ještě na vycházce a dalších pět doma…
Jo a jinak díky tomu, že já jsem mimo provoz, tak si na Knedlu poprvé sednul někdo jiný, než já, a chovala se vzorně a jezdkyně z ní byla nadšená. A zítra bude mít hodinu přímo pod trenérem, tak jsem taky zvědavá.
Já dnes na kontrole na traumačce, dotočená sádra a ze čtyř týdnů už se stalo pět… Za týden opět kontrolní RTG, tak doufám, že z toho nebude týdnů šest 🙄
Konečně víte, co mu je, teď už bude jen posun k lepšímu.
Tyjo a to jsi odešla po svých?! Já jsem vždycky i po hodině totál vyřízená. Moje fyzio si stěžuje, že na mě by i dvě hodiny byly málo, ale že by mě to totál odrovnalo, tak držíme vždy jen tu hodinu.
Já bych na ty pády spíš potřebovala nějakej krční límec, protože opět wiplash syndrom, žeano… Naštěstí to není tak hrozný jako minule, tak se to dá. A prsty začly pěkně bolet, přes noc to oteklo, jsou pod tou dlahou stlačený o to víc k sobě a o to víc to bolí…
Ou, nápodobně! Ať už se nám karamboly vyhnou.
No všude se uvádí, že pokud má helma byť mikropraskliny, který prostě nevidíš, tak další náraz už neabsorbuje tak, jak by měla. No a jde přeci jen o kebuli no…